Lauantai, 07.01.2012

Blogi, lauantaina 07.01.2012

Tänään avataan jälleen uusia Niinistö Cafe maahamme. Kahviloita on jo pitkälti toistasataa ja uusia syntyy päivittäin lisää. Tänään Niinistö Cafen saa Vihtijärvi ja sinne suuntaan päivällä. Tervetuloa siis nauttimaan kuppi presidenttikahvia ässä-pipareiden kanssa Vihtijärvelle klo 12-13. Siitä starttaa tämä kampanjapäivä ja tällä kertaa mennään siis Uudellamaalla.

Taas siis mennään. Saulille vauhtia…

Tänään kampanjapäivää Saulin ”matkassa” tai tunnelmissa Uudellamaalla. Hieman siis toiseenkin vaalipiiriin seikkailemaan ja kiva olikin päivä. Ehdoton huippu oli se, että piskuinen Vihtijärvikin sai nyt oman Niinistö Cafensa. Varmasti onkin yksi maamme tunnelmaisimmista kahviloista. Paikka nimittäin vanha historiallisen kartanon pihatalo ja siinä olisikin ollut varmasti niillä hirsiseinillä monenlaisia tarinoita kerrottavaan. No tänään ne saivat todistaa Niinistö Cafen avajaisia ja hyvin ne sen tekivätkin. Lämminhekinen tunnelma tuvassa ja hyvää kahvia ja herkkujakin. Ei siis kumma, että täysi tupa viihtyi paikalla parisentuntiakin ja vain muutama ohimennyt piipahti nopeasti kahvilla lapsineen ja huikkasivat siinä kannustusterveiset Saulille vietäväksi. 

Mukana Vihtijärvellä oli kanssani myös kollegani Outi Mäkelä. Outin suvusta toinen puoli on muuten Lopelta ja tarinan mukaan vanhemmistamme toiset joskus aikanaan olisivat hieman riiustelleetkin. Mene ja tiedä. No tänään saimme Outin kanssa vastailla ja keskustella presidenvaalien lisäksi Vihtijärvellä myös mm. peruspalveluista ja niiden laadusta ja tulevaisuudesta kuin myös kuntauudistuksestakin. Ja itseasiassa oli hauska yhteensattuma kun kolme tuttua motorsportinkin puolelta vuosien varrelta piipahti yhtäkkiä pirttiin sisään. Pieni on maailma.

No nyt päivä takana ja jo kotonakin. Kello nyt 19.10 ja vapaailta Uudenmaan keikan jälkeen. Huomenna uusi päivä.

Kommentit