Lauantai, 06.01.2007

Blogi, lauantaina 06.01.2007

Tänään Riihimäki Ralli päivä. Osallistun siis moottoriurheilun toimittajan työni kautta Riihimäki Ralliin oppimismielessä. Tarkoitus hieman syventää kokemusta rallista ja saada käytännön kokemustakin tulevia selostuksia, tv-töitä ja toimittajantöitä varten. Voisi sanoa, että tämä jälleen yksi tällainen työssäoppimisjakso.

Pari astetta pakkasta ja se tehnyt hyvää teille. Eilen mietimme vielä rengasvalintaa kilpailuun. Katsotaan nyt sitten millä kumilla lähdemme. Perinteinen piikkirengas ja sen kestäminen tällä kelillä mietityttää, mutta meillä yksi toinenkin vaihtoehto mielessä. Katsotaan.

Nyt aamupalaa ja sitten Riihimäelle. Aamulla ensin tarkistamme varusteet, turvavyöt yms. ja sitten auton katsastus ennen puoltapäivää ja iltapäivällä kello 13.01 alkaen rallin lähtötilaisuus Hämeenaukiolla Hotelli Linnean edessä. Minä lähden Ari Laivolan kanssa liikkeelle numerolla 107. Tervetuloa kannustamaan. Mielenkiintoinen päivä edessä.

….

Kello 21.56 ja juuri Riihimäeltä kotiin. Riihimäki Ralli vei meitä tänään Riihimäen lisäksi Hausjärvelle, Lammille, Janakkalaan ja Lopelle ja upea ralli olikin. Epäilyistä huolimatta tiet kestivät loistavasti ja niin kuin lupailinkin Riihimäen UA hoiti jälkihoidon ripeasti yhteistyöseurojensa ja -kumppaneidensa kanssa. Jo illalla teillä kulki mm. tiekarhuja ja muuta korjauskalustoa ja työ jatkuu. Uskoisin, että kaikki ovat tyytyväisiä.

Ai miten rallimme meni? No hyvin meni. Kokeneena rallimiehenä Ari Laivola toi uutukaista Mitsua loistavasti ja olimme yleiskilpailussa toisia. Palataan huomenna hieman laajemmin ralliin. Kiitokset kuitenkin Arille, huollolle ja kaikille muille mukana olleille upeasta kilpailusta jo nyt. Ja ennen muuta kiitokset loistavasta yöpakkasesta ja päivänkin pikkupakasesta mikä pelasti kilpailun. Huomenna myös lisäilen tänne hieman kuvia. Poiketkaapa uudestaan.

Kommentit