Lauantai, 02.12.2006

Blogi, lauantaina 02.12.2006

Tänään illalla Lopen Yrittäjät juhlivat 30. toimintavuottaan virallisella juhlalla. Olen saanut kutsun tilaisuuteen puhumaan ja mielelläni menenkin – onhan aina yrittäjyys ollut minun juttuni ja toisaalta Lopen Yrittäjien panos Lopen kehittymiselle kiistaton ja merkittävä. Tänään voimmekin siis kaikki onnitella yhdessä Lopen Yrittäjiä tärkeästä työstä ja pitkästä iästä.

Nyt lauantai aamu ja kello seitsemän. Tänään Helsinki Motorshow avataan jo yhdeksältä ja ennen virallista avausta vielä nopeasti hieman ohjelmien läpikäyntiä. Tänään siis hyvä päivä tulla tutustumaan automaailman uutuuksiin Helsingin Messukeskukseen.

Mukavaa lauantaipäivää kaikille blogini lukijoille. Määrät täällä sivuilla kasvavat huikeaa vauhtia ja nyt näyttää siltä, että kuukaudessa sivuilla on vierailtu jälleen 10 000 kertaa. 20 000 kävijän raja rikkoutui 7.11.2006 ja tänään aamulla laskuri näytti jo 29091 kävijää. Tällaiset kävijämäärät vetävät hiljaiseksi. Kiitos teille kaikille!

Nyt aamupalan kautta töihin. Nähdään.
….

Kello 00.20 ja juuri takaisin hotellille. Päivä meni siis Helsinki Motorshowssa. Tänään oli erittäin hyvä päivä. Väkeä liikkeellä valtavasti ja tunnelma hyvä.

Töistä ajoin nopeasti Lopelle Lopen Yrittäjien 30-vuotisjuhlaan. Olin saanut kutsun pitämään puheen Lopen kunnan puolesta ja erityisen mieluisasti juhlaan osallistuinkin – olenhan myös Lopen Yrittäjien jäsen.

Hyvät ystäväni Jaana ja Jarmo Laukkanen palkittiin Vuoden yrittäjinä ja juhla oli muutenkin onnistunut. Väkeä paikalla Loppisalissa parisensataa ja ohjelma paikallista – Timotei ja Mieslaulajat hoitivat musiikin viimeisen päälle.

Juhlapuheen piti Eduskunnan varapuhemies Sirkka-Liisa Anttila. Erittäin erikoinen puhe – mihin palaan huomenna laajemmin. En oikein ymmärrä tuollaista asioiden hoitoa tai tyyliä. No mutta siitä siis lisää.

Nyt kuitenkin pakko painaa pää tyynyy. Huomenna pitkä näyttelypäivä ja sitten illalla Riihimäen joulukadun avaus.

….

Sen verran vielä pakko todeta. Tänään rikkoutui sitten jo 30 000 kävijän raja kotisivuillamme. Uskomaton päivä. Aamun lukema oli siis 29091 ja 20 000 kävijän raja rikkoutui vasta vajaa kuukausi sitten. Tänään siis yli 900 kävijää ja vajaassa kuukaudessa 10 000! Nyt lukea 30049! Kiitos kaikille!

Kommentit