Lapsen koululla mukava Isänpäivän juhla ja aamukahvitkin – Eduskunnassa Lopen Seniorit ja kellojen siirtelyäkin :)

Blogi, perjantaina 10.11.2017

Olipa ihana aamu. Oman lapsen koululla vietettiin perinteistä Isänpäiväviikonlopun aamua ja aamupalalla paljon isien lisäksi myös isovanhempia ja muutama äitikin. Hieno perinne ja itse iloinen, että kotikunnassani myös näitä perinteitä myös vaalitaan. Hymyä näytti aamuun mahtuvan paljon ja isätkin iloisella mielellä koululla aamupalaa nauttimassa. Aamu jatkui sitten vielä eri luokkien ohjelmille Isänpäivän kunniaksi ja sitten normaalin koulupäivän pariin.

Eduskunnassa tänään minulla vieraana kokousten jälkeen ja itseasiassa eduskuntaviikonkin jälkeen Lopen Seniorit. Sitä ennen kuitenkin jo valtiovarainvaliokunta ja myös täysistunto. Täysistunnossa tänään oli keskustelussa kansalaisaloite kesäajasta luopumiseksi. Yli 70 000 suomalaista oli allekirjoittanut tämän esityksen. Saman esityksen aikanaan tein itse ja nyt mukava kun esitys saanut tukea niin kansalaisaloitteen muodossa kuin myös meidän kaikilta europarlamentaarikoilta kuin myös monilta ministereiltäkin. Itse uskon, että lopulta saamme myös EU:n tässä taipumaan ja järjen voittamaan.

….

Kello 22.04 ja nyt iltaa jo isänpäiväviikonlopun vietossa oman isän ja lasten ja myös äitiemme kanssa. Aivan parasta seuraa ja porukkaa. Nyt reilun kahden tunnin uimisen ja pelaamisen jälkeen iskääkin väsyttää. Huomiseen! Kiitollisena.

Kommentit