Lämmin kiitos Suomen Metsästäjäliitolle – Hopeinen ansiomerkki laakerilehväseppeleen kera velvoittaa jatkamaan

Blogi, lauantaina 30.04.2022

Lämmin kiitos Suomen Metsästäjäliitolle – Hopeinen ansiomerkki laakerilehväseppeleen kera velvoittaa jatkamaan.

Suomen Metsästäjäliiton puheenjohtaja Tuomas Hallenberg ojensi eilen minulle arvokkaan SML:n tunnustuksen taustatyöstä suomalaisen metsästyksen ja riistanhoidon eteen. Lämmin kiitos!

Eilen illalla oli ilo ja kunnia ottaa vastaan Suomen Metsästäjäliito hopeinen ansiomerkki laakerilehväseppeleen kera. Metsästäjäliiton puheenjohtaja Tuomas Hallenberg ojensi tunnustuksen minulle SML:n 100 SM-kisojen kiitoskaronkassa. Paikalla oli noin puolet parista sadasta Suomenmestaruuskisojen talkoolaisesta ja rivissä kovan luokan ja pitkän elämäntyön tehneitä metsästäjiä. Heidän ansiot metsällä aivan eri luokkaa kuin omani vajaan 15 vuoden metsästäjäurani aikana, mutta tämä tunnustus tulikin taustatyöstä suomalaisen metsästyksen ja riistanhoidon hyväksi.

Suomen Metsästäjäliitto täyttäessään 100 vuotta otti käyttöön tämän arvokkaan taustatyöntunnustuksen. Metsästäjäliiton hopeisen ansiomerkin laakerilehväseppeleen kera myöntää Metsästäjäliiton liittohallitus aina vain yksimielisellä päätöksellä. Merkki myönnetään Suomen Metsästäjäliiton ja sen metsästysolojen hyväksi tekemän työn edistämisestä. Merkki on tarkoitettu huomionosoitukseksi nimenomaan liiton ulkopuolisille tahoille. ”Merkin saajalla ei tarvitse olla aiemmin myönnettyä Suomen Metsästäjäliiton ansiomerkkiä”.

Puolenkymmentä näitä merkkejä on jaettu ja se osaltaan nostaa arvostusta entisestään. Suomen metsästäjien puheenjohtaja Tuomas Hallenberg nosti eilen esille myöntöpuheessaan tekemäni työn mm. eduskunnassa metsästyksen ja riistanhoidon hyväksi. Ja totta omassa kotikunnassani myös ampumaratamme eteen tehdyn nimenomaan taustatyön mm. maanhankinnoissa, rahoituksissa ja muussa vastaavassa.

Lämmin kiitos Suomen Metsästäjäliitolle, Lopen Riistanhoitoyhdistykselle ja Lopen Ampumaratayhdistykselle. Ja iso kiitos Kari Kupariselle, jonka kanssa olen tätä työtä saanut tehdä ja myös Sakolle ja Järvisen Tompalle. Tompan kanssa olen saanut aloittaa riistanhoitotyötä myös eläinten ruokinnan yms. parissa. Ja Tomppa on ollut tässä tärkeä neuvoja ja tukija, kun työtä olen halunnut jatkaa rakkaan enoni ja Kaupin Erkin perintöjäkin vaalien Erkkilällä.

Tämä hopeinen Metso on nyt takkini rintapielessä. Se kertoo kiitoksesta, mutta minulle se on ennen muuta kannustus ja velvoite jatkaa. Ja lupaan sen myös tehdä.

….

Koleaa on keli, sano.

Hyvää vappuaattoa kaikesta huolimatta teille kaikille. Aamulla kävimme Pyhälammin Eevan kanssa hakemassa Pekkalan Vanajasta Madamen huomista vappuajelua varten. Onneksi kuplassa lämmitys pelaa kesällä 🙂

Manta sai lakkinsa ja me teimme karaoken Suomen ennätyksen. Olin muuten mukana myös 2006, kun Lordin juhlien yhteydessä.

Iloista vappua! Aurinkoa ja kevättä!

Kommentit