Lääkärit palasivat Lopelle – Linnan Klinikka avasi lääkäriasemansa Lopelle

Blogi, torstaina 08.02.2018

Tänään oli hieno aamu, kun lääkärit palasivat Lopelle. Minulla oli ilo ja kunnia saada pitää avajaispuhe ja avata virallisesti Linnan Klinilan Lopen lääkäriasema. Hetki meni ilman lääkäreitä Lopella ja kun julkinen puoli ei halunnut lääkäriasiaa hoitaa niin apuun tuli yksityinen toimija ja näin saimme lääkärit takaisin kotikuntaan.

Linnan Klinikan asema aloitti jo maanantaina ja ensimmäiset asiakkaat oli heti oven takana ja kysyntä on ollut heti alkuun hyvää. Itse uskonkin, että kesäaika ja vapaa-ajanloppilaiset tulevat lopullisesti lyömään paikan läpi ja myös se, että saamme työterveyshuollon asiakkaita paikalle lisää. Tiedän, että tälläkin puolella jo tapahtuu ja myös teemme. Ja tietenkin lopullinen tavoite on se, että saamme sote:n valinnanvapauden voimaan ja sitä kautta tämän aseman palvelemaan täysimääräisesti kaikkia loppilaisia. Tosiasia on kuitenkin se, että valtaosa suomalaisista haluaa valinnanvapautta ja valita siis itse lääkärinsä ja myös päästä pois lääkärijonoista. Nythän tilanne maassamme täysin epätasa-arvoinen.

Tänään siis Lopen Lääkäriasemalla avajaiskahvit ja kakkuakin. Eli poiketkaapa katsomassa ja toivottamassa uudet tekijät tervetulleiksi Lopelle. Ja mainitsemisen arvoista on muuten sekin, että Linnan Klinikat johtajansa Tiina Halisen johdolla käyttää laajasti loppilaisia palveluita. Lääkäriaseman avajaiskahvit tulivat Lopen Kulma Delistä, paikan siivouksesta vastaa Loppilainen J&J Kolmossiivous ja lääkkeet yms. tulevat Lopen lääkäriasemalle Lopen Apteekista. Ja totta kai henkilökunta vakavasti paikallista ja lääkäreistäkin osa. Hyvää esimerkillä johtamista tai toimimista.

Onnea siis vielä täälläkin Linnan Klinikoille ja tuo avajaispuheeni pian myös täällä kotisivuillani luettavissa. Löytyy pian siis Kynästä-sivulta.

Lopelta sitten ajelin Helsinkiin ja eduskunnassa puolustusvaliokunnan kokouksessa tänään esillä maamme asevientiasiat. Päivällä lounaspalaveri mopoauto-casestä ja iltapäivällä vieraakseni eduskuntaan tulossa Janakkalan kokoomuslaiset.

Eduskunnassa tämän viikon ollut siis TET-jaksolla Senni Ojala Hämeenlinnasta. Tänään Senni teki tuo Youtube-videon eli ideoi, kuvasi, haastatteli ja editoikin. Todella lahjakkaita nuoria meillä ja fiksujakin. Katsokaapa Sennin tekemä video!

Kello nyt 21.24 ja juuri kotiin. Illalla kävimme katsomassa vielä Disney On Ice -show’n Hartwall Areenalla. Upea esitys ja hienoa, että tällaiset saavat väen liikkeelle. Hienoja juttuja lapsille ja meille aikuisillekin. Jos vielä saatte lippuja niin menkää katsomaan.

Eduskunnassa tänään ensin kuitenkin täysi työpäivä ja mukava tuokio myös Janakkalan kokoomuslaisten kanssa. Huomenna aikainen herätys eli nyt vähän iltapalaa ja huomista kohden.

 

 

Kommentit