Kymmenkertainen rallin Suomenmestari Juha Salo jahtaa yhdettätoista – #timoheinonen kuvakisan palkintokyydeissä riitti vauhtia

Blogi, perjantaina 19.07.2019

Hauska päivä tänäänkin. Eduskuntavaaleissa minulla oli kampanjani osana valokuvakisa. Kannustin ihmisiä ottamaan kuvia jostain minun neljänteen eduskuntavaalikampanjaani liittyvästä ja jakamaan niitä sosiaalisen median kanavissa tunnisteilla #timoheinonen ja #heinonen2019. Syntyi pieni some-ilmiö ja arvonnan kautta löytyi muutama palkittu.

Tänään ei nosteltu! Huikean hieno ilta Juha Salon ja Salo Racingin kanssa Karkkilassa.

Ystäväni ja rallin SM-sarjan kaikkien aikojen menestynein kuljettaja Juha Salo lupasi palkinnoksi kyydit Skoda Fabia R5:lla ja tänään sitten oli palkintojenjaon vuoro. Yksi kyyti arvottiin lisäksi BioRexin ja minun Risto Räppääkä -leffailtaan osallistuneiden kesken ja pääsi mukaan myös muutama muukin vauhdinhurmasta nauttiva. Ja ralliauton kyytiin hyppäsivät myös nuorten tiimistäni Venla Hatakka ja Janina Vilenius.

Huikean hieno ilta ja upeita hyppyjä, nyppyjä ja tiukkojen kiihdytyksiä. Ja ihan kuin olisin kuullut R5-koneen mylvinnän yli myös muutaman kiljahduksenkin. Olipas hauskaa Karkkilan testitiellä. Juha Salo siis testasi tänään autoaan syksyn rallin SM-sarjan viimeisiä ralleja silmälläpitäen ja hyvältä uuden auton kanssa Juhan meno onkin jälleen näyttänyt. Kesätauolle Salo lähti SM-sarjan kärjessä yhdessä kartturinsa Topi Luhtisen kanssa ja syksyn kisat sitten ratkovat sen kuka nostaa mestaruuspokaalin korkeimmalle kauden päätteeksi. Tiukka taistelu mestaruudesta aivan varmasti tulossa ja upeita ralleja vielä tarjolla.

Ja kotimatkalla kävimme vielä syömässä Pelto-Seppälän Mulli & Mallas -kesäravintolassa. Ilta teki jälleen paikan kävijäennätyksen ja saa nähdä rikotaanko vielä joku perjantai tänä kesänä 300 ruokailijankin raja. Ihana paikka ja parasta ruokaa! Suosittelen!

Huomenna sitten lauantai ja kesäkiertueeni jatkuu. Perinteen mukaan olen ollut tavattavissa myös vaalien välissäkin ja niin tänäkin suvena. Lauantaina Maakylässä Mikkolan Suoramyynnin Kesämarkkinat ja Rengossa sitten isot perinteiset Jaakonmarkkinat. Tervetuloa mukaan ja saa tulla hihasta nyppäämään jos markkinavilskeessä törmäämme.

Kommentit