Kuitenkin aika vähän lunta.

Blogi, sunnuntaina 22.06.2014

Kylmin juhannus kolmeenkymmeneen vuoteen takana. Olen siis eläissäni kokenut siis vieläkin koleamman jussin. En tosin sitä muista, mutta tämän kylmyyden kyllä luissaan muistaa seuraavat kolmekymmentä vuotta. Öisin mittari painui lähelle nollaa ja päivälläkin pyörittiin vain niukin naukin yli kymmenen asteen. Mutta onneksi täysi Pekkala ystäviä ja lapsia lämmitti ja hauskaakin oli niin juhannustansseissa kuin järvelläkin. Loppijärvi on aina yhtä kaunis ja upea laskevassa auringossa. Niin tänäkin juhannuksena.

Tänään sunnuntaina sitten herkuttelimme Rosvon Pyttipannulla. Rosvopaistin jämät nuotiolla uusien perunoiden kera on yksi sellainen herkku mitä aina odottaa. Nyt pirtti siivottu ja Pekkala hiljentynyt. Mitä se nyt kahden vilpertin aikana enää koskaan hiljentyykään. Elämä ja meno siis jatkuu.

Huomenna aamusta eduskuntaryhmän kokoukseen. Ministerivalinnat tulevat olemaan mielenkiintoiset. Juuri sain puhelinsoiton ja läpikäynnin tulevasta. Varmasti tulevat herättämään huomiota ja hyvä niin. Tärkeä vuosi isojen asioiden maaliin viemiseksi on edessä ja hyvä, että nyt otetaan uuttakin verta käyttöön ja vielä reilummankin kautta. Iso ruletti siis pyörähtämässä. 

Ja tiistaina sitten valitaan eduskuntaryhmän johtoa ja katsotaan sitä kisaa sitten omastakin vinkkelistä. Palataan siihen. Mutta nyt vielä nautitaan tästä pyhästä. Juhannuksen lopetusta.

Kommentit