Kotikunnan valtuustoseminaaria… Huomenna on vapaapäivä

Blogi, tiistaina 21.04.2015

Heti vaalien jälkeen maanantai-aamuna suuntasin kotikuntani Lopen valtuustoseminaariin. Vaalirytmi vielä hieman kropassa päällä ja heräsin eilen jo neljältä aamulla. No olinhan sitten ajoissa seminaarissa ja ehdin vielä aamukahville Nesteen Aamuparlamenttiinkin. Eilinen siis valtuustonpuheenjohtajana seminaarissa ja myös tämä päivä. Kävimme läpi ajankohtaisia asioita ja myös hieman tulevaakin.
KIITOSKAHVITSeminaari oli kyllä anniltaan erinomainen. Meidän kunnanjohtajamme Karoliina Viitanen tekee työtä itseään säästämättä ja nytkin erinomaisen hyvä seminaariohjelma ja ihan omin voimin. Paljon uutta ja koulutustakin valtuutetuillemme ja myös monta hyvää kahdenkeskistäkin juttutuokiota yli puoluerajojen. Sekin näissä miniseminaareissa aina tärkeää.

Iso kiitos vielä teille kaikille sadoista onnitteluviesteistä. Niitä on tullut tekstareina, sähköposteina, FB-viesteinä ja Twitterissä. Ja monta monta puheluakin. Ja myös hienoja kortteja, sähkeitä ja muita. Kiitos kaikista.

Hämeenlinnassa sitten vielä seminaarin jälkeen yksi tapaaminen ja hieman arjenkin asioita. Ne tässä lähes 24/7 -kampanjoinnissa jääneet hieman odottamaan. Nyt niitäkin laitettu kuntoon ja jo myös hieman eduskunnakin asioita. Torstaina sitten aloitamme siellä uuden eduskuntaryhmämme kanssa ja ensi viikolla sitten koko eduskunnan kanssa. Hienoja juhlavia päiviä ja hetkiä tulossa.

Mutta huomenna on vapaapäivä. Sitä olen odottanut. Kampanjan aikana oli se yksi pitkäperjantaina ja nyt sitten tähän väliin yksi ennen kuin uusi kausi alkaa.

Kommentit