Kokoomus siellä ja kokoomus täällä – Suomen laajin virtuaalikierros tänään Hämeessä

Blogi, perjantaina 29.01.2021

Kuuleeko Suomi? Täällä Häme?

Antti Ahonen toimi tänään Kokoomuksen Virtuaalikierroksen isäntänä. Mainio ja osaava kunnallispolitiikko ja ehdokas Hämeenlinnasta. Se hymyilevä valtuutettu 🙂

Hyvää huomenta Suomi! Tänään oli hieno toivottaa kokoomuslaiset, mutta ennen muuta Kokoomuksen Virtuaalinen Suomi -kierros tervetulleeksi Hämeeseen.

Kuluneen viikon aikana olemme käyneet puolueemme puheenjohtajan Petteri Orpon johdolla kierroksella kaikissa maamme maakunnissa ja miltei 90 paikkakunnalla. Kokoomuksen paikallisyhdistykset ovat järjestäneet kiertueen aikana kymmeniä tapahtumia, livelähetyksiä tai live-lähetyksenä ajettavia Teams-tapahtumia. Kaiken kaikkiaan tapahtumamäärä nousee lähelle sataa – reilusti yli 90 tilaisuuteen ympäri kauniin Suomen maan.

Tänään aloitimme aamukahvilähetyksellä Riihimäen Kokoomuksen vieraana. Suomen Lasimuseolla oli aamukahvit katettuna ja keskustelua siellä johdatteli toimittaja ja kokoomusnuorten Elisa Hyvärinen. Elisa myös itse ehdolla, mutta Hämeenlinnassa ja näin hän oli mitä parhain juontaja Riksun kokoomuksen aamukahveille. Kaksi aamukahvikattausta ja hyvää keskustelua niin koulutuksesta, varhaiskasvatuksesta, nuorten palveluista, liikunnasta ja urheilusta, kulttuurista, pääradasta ja liikenneyhteyksistä laajemminkin ja monesta muusta. Tuo aamuinen aamunavaus on katseltavissa myös Youtubessa alla olevasta ikkunasta.

 

Riihimäeltä otimme sitten yhteyden Forssaan ja Liikunta kaiken ikää – tilaisuuteen. Erinomaisen hyvää keskustelua aamusta heti myös siellä ja niinhän se on, että vierivä kivi ei sammaloidu. Forssan keskustelussa oli mukana myös puoluejohtoamme Petterin ja Elina Lepomäen sekä Antti Häkkäsen johdolla.

Päivällä yhteyksiä otettiin myös Heinolan Seminaarille ja Hämeenlinnaan Matkailua elinvoimatekijänä käsitelleeseen Teamsiin. Ja iltapäivällä ohjelmassa oli sitten Lahden Sote-keskustelu Paula Risikon johdolla ja Hartolan Nelostie -keskustelu Kalle Jokisen johdolla. Meillä Hämeessä keskustelut jatkuvat vielä illalla kello 18.00 Hollolassa Sote-uudistusteemalla Sirpa Pietikäisen, Kai Mykkäsen ja allekirjoittaneen alustamana ja pitkä päivä päättyy sitten Janakkalan Kokoomuksen Elinkeino ja elinvoimapolitiikan keskusteluun Marko Ahtiaisen johdatteleman Petteri Orpon, Antti Häkkäsen ja kumppaneiden kanssa.

Mutta ettei päivä olisi lyhyt eikä tylsä niin illansuussa virittelemme vielä virtuaalikierroksen yhteydetn Pöytyälle Elina Lepomäen johdolla ja siellä puhutaan kello 16.00 alkaen Elinvoimapolitiikka – mitä se on käytännössä? Ja kello 16.30 Salossa teemana on Petterin ja Saara-Sofia Sirenin kanssa Kokoomuksen avaimet kuntavaalivoittoon ja Liedossa Yrittäjyys Anne-Mari Virolaisen johdattelemana ja puolikuudelta kuulemme sitten suorassa lähetyksessä Turun nykyisen pormestarin ja tulevan pormestariehdokkaamme Minna Arven ajatuksia Turusta ja Varsinais-Suomesta live-haastattelussa.

Hieman tunnelmia Riihimäeltä Suomen Lasimuseolta. Aamukahvit tänään siis siellä Elisa Hyvärisen johdolla…

Kaiken kaikkiaa siis järjestämme nyt 23.–30.1. virtuaalisen kuntavaalikiertueen, joka kattaa kymmeniä tapahtumia ympäri Suomen. Haluamme kuulla, miten sinun kotiseudullasi menee ja miten omasta kotikunnastasi voisi tehdä entistä paremman. Kiertueella on mukana puoluejohtoamme, kansanedustajiamme sekä kunnallisia vaikuttajiamme.
Päivitämme tilaisuuksia tapahtumakalenteriimme, minkä lisäksi jokaisesta tapahtumapäivästä tulee myös oma FB-tapahtumansa: https://www.kokoomus.fi/tapahtumakalenteri/

 

 

 

 

Kommentit