Kokoomus Kuunteli Hauhon Kesätorilla – Timo Heinosen kesäkiertue kisaa Benin kesärundin kanssa

Uutiset, lauantaina 10.07.2010

Hämeen kokoomuslaiset olivat vahvasti mukana Hauhon Kesätorilla lauantaina 10.7. Hauhon Kokoomus vatasi järjestelyistä ja väkeä torilla riitti koko päivän vaikka sää olikin huippuhelteinen. Kansanedustaja Timo Heinosen kesäkiertue jatkui myös Hauholla ja paikalla nähtiin myös runsaasti kokoomuksen uusia kansanedustajaehdokkaita.

– Joo meillä on Benin (Zyskowicz) kanssa kesätapahtumakisa. Kumpi kiertää enemmän, nauroi Timo Heinonen ja kertoi oman kesänsä menevän niin hämäläisten, mutta myös ympäri Suomen järjestettävien kesätapahtumien ja kesäteatterien siivittämänä.

– Nämä ovat sellainen mukana ja hauska tapa viettää kesää. Perhe on monessa matkassa mukana ja saavat myös nauttia kauniista kesästä, kertoi Timo Heinonen.

Hauhon Kesätorilla nähtiin Kokoomuksen teltalla keskustelemassa ja kokoomuksen tavan mukaan myös kuuntelemassa ainakin uusista kansanedustajaehdokkaista Sari Niinistö, Sirpa Tilander, Sanni Grahn-Laasonen sekä Timo Saviniemi ja Arto Viljanen.

– Olen todella tyytyväinen Hämeen Kokoomuksen puheenjohtajana, että meillä on näin aktiivinen ja upea ehdokasjoukko joka siis jo näkyy, kuuluu ja tekee. On tärkeää, että työtä ei tehdä vain pari kuukautta ennen vaaleja vaan kokoomuksessa työtä tehdään läpi vuosien, perusteli Timo Heinonen.

Heinosen kesäkiertue jatkuu läpi kesän ja tulevana perjantaina hän on mm. sytyttämässä Rengossa perinteistä Tervahautaa.

Kommentit