Kokoomus kiertää Suomen virtuaalisesti – Tänään kahviteltiin Lasimuseolla ja viriteltiin vaalivankkureita eri puolille maata

Blogi, maanantaina 25.01.2021

Kokoomus ensimmäisellä koko Suomen virtuaalisella kuntavaalikiertueella

Muutamia tunnelmakuvia tämän päivän Kokoomuksen Koko Suomen Virtuaalikierrokselta! Tervetuloa huomenna keskiviikkona 26.1.2021 jälleen kl0 9.00 alkaen linjoille www.facebook.fi/kokoomus

Niin se korona teettää kaikkea. Viime tammikuun koko Suomen juna- ja bussikiertueemme ei saanut nyt jatkoa vaan nyt on pakko kierrellä vain virtuaalisesti. Tämä viikko siis menee verkossa ympäri Suomen maan. Kokoomuksen puoluejohto ja kansanedustajat kiertävät Suomea siis virtuaalisesti 23.-30. tammikuuta. Kiertueemme on itseasiassa uraauurtava ja ainakin Suomen laajuudessa ensimmäinen tässä laajuudessa toteutettu kaikille avoin virtuaalinen kuntavaalikiertue. Kiertueemme starttasi Helsingistä viime lauantaina 23. tammikuuta puolueemme puheenjohtajan Petteri Orpon johdolla ja aikanaan sitten päättyy lauantaina 30.1. Pirkanmaalle. Kuluvan viikon aikana käymme kaikissa maakunnissa ja miltei 90 paikkakunnalla. Kannattaa siis klikata auki Kokoomuksen sivut ja Facebook-sivut ja tulla sieltä live-lähetysten matkaan.

Kokoomuksen paikallisyhdistykset järjestävät kiertueemme aikana yhteensä yli 90 livelähetystä tai live-lähetyksenä ajettavaa Teams-tapahtumaa, joissa puoluejohto ja me kansanedustajat vierailemme kuuntelemassa ja keskustelemassa paikallisista kysymyksistä. Kaikki tapahtumat ovat avoimia ja seurattavissa kokoomuksen Facebook-sivujen kautta, www.facebook.com/kokoomus.

Virtuaalikiertueella käydään niin suurissa kaupungeissa kuin pienillä paikkakunnilla. Pohjoisin tapahtuma järjestetään Inarissa. Ja osana tätä siis lauantaina avasimme myös kuntavaalikampanjamme virtuaalisesti senkin Helsingistä.

Ajantasainen tieto kunkin päivän tilaisuuksista löytyy viimeistään edellisenä päivänä täältä: www.kokoomus.fi/tapahtumat

Tänään linjat olleet jälleen kuumina ja väkeä mukavasti myös matkassa. Me kuvasimme tänään myös lisää materiaalia matkalle ja myös pääsimme tutustumaan samalla Riihimäen kuntavaaliehdokkaisiin Suomen Lasimuseolla. Tuo aamukahvijutustelu ajetaan ulos perjantaina osana, kun Kokoomus-karavaani saapuu tänne meille Hämeeseen.

Nyt kello jo 21.34 ja juuri Helsinkiin. Pitkästä aikaa yö täällä ja huomenna jatkamme kuntavaalien parissa täällä ja linjojen kautta Pohjanmaalla, Keski-Suomessa ja Lapissa. Lähtekääpä mukaan!

 

Kommentit