Kokoomuksen Itsenäisyysjuhlat Upseerikerholla – Yhdessä tätä maata on rakennettu

Blogi, lauantaina 02.12.2017

Tänään oli hieno päästä mukaan Suomi 100 vuotta ensimmäiseen juhlaan. Juhlallisuudet alkoivat täällä meillä Riihimäen Upseerikerholla. Riihimäen Kokoomus ja Kokoomusnuoret olivat järjestäneet todella hienon ja arvokkaan juhlan Suomen Itsenäisyyden 100-vuotisjuhlien kunniaksi.

Juhlapuheen piti Kuntaliiton toimitusjohtaja Jari Koskinen ja illan aikana muistettiin myös aktiivisia toimijoita ja tekijöitä vuosien varrelta. Monta hienoa tekijää ja osaajaa ja myös minun eduskuntavaalikampanjoitteni tekijöitä palkittiin. Onnea Kultaisista Leijonista Lasse Österdahlille, Kai Heimoselle ja Jorma Katilalle ja onnea paljon myös kaikille muille Leijona-merkein palkituille. Ja hienoa oli myös se miten Kokoomusnuoret kiittivät ja palkitsivat superaktiivisen Neea Simovaaran Vuoden Kokoomusnuorena! Neea ollut myös mukana meidän tiimissä. Upseerikerhon perinteiden mukaan myös juhlaillallinen oli erinomainen ja seura mitä parhainta.

Huomenna sitten avaamme joulukauden myös täällä kotikunnassani Lopella. Perinteinen Antin Adventti sytyttää jouluvalot kunnantalon kuuseen ja Mieslaulajat tuovat oman tervehdyksensä adventti-iltaan. Mutta tänä vuonna tämä päivä myös ainutlaatuinen. Ennen adventtia lasketaan havuseppeleet kaikille Lopen Sankarihautausmaan valkoisille risteille.

Kiitos vielä myös rakkaalle äidille tämän päivän pikkujoululounaasta. Perhe on paras!

‪#KehuKaveriaJoulukalenteri ja luukku nro 2: Ja sieltä kurkistaa SDP:n ryhmän puheenjohtaja ja tuore isä Antti Lindtman! Taitava poliitikko, hyvää retoriikkaa, politiikan pelisilmää ja kovuuttakin, mutta vain poliittista kovuutta. Huumorintajuinen kaveri.

 

 

Kommentit