Kokoomuksen EU-vaalijoukkue kasvoi.

Blogi, lauantaina 08.02.2014

Tänään Helsingissä nimettiin lisää EU-vaaliehdokkaita meidän joukkueeseen. Mukaan nyt virallisesti myös Eurooppaministeri Alexander Stubb ja kuntaministeri Henna Virkkunen. Ja lisäksi vielä brändiasiantuntija, ekonomi Lisa Sounio-Ahtisaari, Oulun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, eduskunta-avustaja Mari-Leena Talvitie, pääministerin erityisavustajan Antti Häkkänen, Kemijärven entinen kaupunginjohtajan Arto Ojala ja erittäin mielenkiintoinen vaalien nuorin ehdokas porvoolainen kaupunginvaltuutettu, taloushallinnon merkonomi Thai Quach. Nyt siis kasassa 14 ehdokasta ja vielä kuusi mielenkiintoista nimeä julkistamatta. Maltetaan siis hetki vielä.

EU-vaalien ensimmäinen startti siis tänään Musiikkitalolla ja sen perään kansalaistapaaminen Narinkkatorilla. Hyvän tuntuinen joukkue meillä ja hyvä yhteishenki. 

….

Tänään illalla tarkoitus suunnata sitten juhlimaan hämäläisten yrittäjäystävien kanssa Jokioisille. Maakunnallinen Yrittäjägaalamme tänään siellä ja ajattelin vielä ehtiä ratsaillekin ennen sitä. Mukana päivä siis luvassa.

Kello 23.51 ja vielä ehdittiin tännekin tämän vuorokauden puolella. Juuri ajelimme Jokioisilta takaisin Lopelle. Upea Hämeen Maakunnan Yrittäjägaala Tietotalolla ja yli 400 yrittäjää paikalla. Ja mikä hienointa ensimmäisen kerran maakunnallinen gaalamme maalaiskunnassa keskuskaupunkien sijaan. Ensi vuonna juhlimme 75-vuotiasta Hämeen Yrittäjiä Hämeenlinnan Verkatehtaalla ja josko sitten taas maaseutukunnassa. Ehkäpä Janakkalassa, Hausjärvellä tai Lopella kenties.

Jokioisilla Maakunnan Vuoden Yrittäjäksi valittiin Makuliha Tammelasta. Upea reilu parikymppinen kasvuyritys joka haki paikkansa maatilasta tilateurastamoksi ja pieneksi makkaratehtaaksi ja nyt viimeisenä askeleena valtakunnalliseksi huippubrändiksi. Ja myönnän, että meidänkin jääkaapin yksi takuutuote on aina Makulihan Uunikinkku. Parasta ja läheltä. Onnea siis vielä kerran Makulihalle ja sen yrittäjille ja koko henkilökunnalle. Hyvää Hämeestä!

Ja kiitokset myös Hämeen Yrittäjille hienosta illasta ja loppilaiselle pitopalvelu Raija Holapalle erinomaisesta illallisesta. Ehkä kaikkien aikojen paras ja kruununa pöydässä suuret palvatut Makulihan possut. Sika hyvää.

Mutta nyt kello jo kohta huomisen puolella. Huomenna jatkamme aamusta ja niin ehdi minä tänään hevosenkin selkään. Hienoa menoa taas.

 

Kommentit