Kiitosjuhlat Kesätansseina Vojakkalan Lavalla – Tervetuloa mukaan!

Blogi, tiistaina 26.05.2015
Kuvituskuva: www.vojakkala.fi

Kuvituskuva: www.vojakkala.fi

Minulla on ollut tapana aina vaalien jälkeen järjestää kaikille avoin kiitosjuhla. Nyt kun sain teiltä valtakirjan maamme parlamenttiin jo kolmannen kerran niin ajattelin, että tekisin jotain erilaista. Näin syntyi idea kesätansseista ja paikkana tietysti rakas kotikuntani Loppi. Järjestän siis lauantaina kesäkuun 13. päivänä Lopen Vojakkalan Lavalla Kesätanssit. Kesätansseissa musiikista vastaa ystäväni Olli  Kytömäki Okalintuineen ja iltaan sisältyy myös muutama ohjelmaa. Kesäjuhlat alkavat 13.6. kello 18.30.

Kesätanssit on siis avoin kaikille teille tukijoilleni, blogini lukijoille ja äänestäjilleni. Ja toivottavasti sääkin meitä suosii  sillä paikka on aivan ihastuttava kauniina ja lämpiminä kesäiltoina. Tilaisuuteen on siis vapaapääsy ja tanssit jatkuvat kello 01.00 asti.

Merkitkäähän ilta kalenteriinne ja tulkaa mukaan hieman erilaiseen kiitosjuhlaan. Niin ja musiikissa on otettu huomioon niin perinteisen lavatanssin kuin nuorekkaammankin musiikin ystävät. Ja samoin ohjelmassakin.

Osoite: Vojakkalan lava, Vojakkalantie 113.

kiitosjuhla 2015 vojakkalan lavaKello 16.57 ja eduskunnasta nyt hetkeksi kämpille. Tänään eduskunnassa töitä omassa työhuoneessa ja sitten istunnossakin. Käytin myös tämän kauden ensimmäiset puheenvuoroni ja aiheena luonnollisesti ulko- ja turvallisuuspolitiikka ja mm. Ukraina ja Venäjän toimet siellä sekä siihen liittyvät EU-politiikka ja totta kai myös terroristijärjestö DAESH eli ISIL ja sen aiheuttamat uhat ja ongelmat paikallisesti mutta myös koko Euroopalle ja maailmallekin.

Illalla vielä hallitusohjelmaneuvottelujen tunnelmissa ja huomenna sitten päivällä Marsalkka Mannerheimin Metsästysmajan juhliin ja illansuussa eduskuntaryhmämme valitsee ministerit ja sen jälkeen yhdessä puoluevaltuuston kanssa teemme ratkaisun lähdemmekö neuvotellulla ohjelmalla mukaan hallitukseen. Iso päivä siis luvassa.

Tällaisella porukalla tehtiin. Hyvä henki ja valmista tuli. Smolnan pöydässä joukkuekuva.

Tällaisella porukalla tehtiin. Hyvä henki ja valmista tuli. Smolnan pöydässä joukkuekuva.

Kello 20.59 ja Smolnasta kotiin. Nyt kaikki valmista ja hallitusohjelman neuvottelutulos esitellään huomenna julkisuuteen ja myös puolueittemme elimille. Sen jälkeen näemme syntyykö tältä pohjalta maahamme uusi hallitus. Palaan fiiliksiin ja muuhunkin kun kokonaisuus Juha Sipilän johdolla huomenna julkistettu.


Kommentit