Keskiviikko, 31.08.2011

Blogi, keskiviikkona 31.08.2011

Kokoomuksen eduskuntaryhmän kesäkokous jatkui tänään toisena päivänä Espoossa. Hyvä ystäväni, entinen kansanedustajakollegani, Jukka Mäkelä isännöi meitä tänään kaupungin tuoreena kaupunginjohtajana ja täytyy todeta, että hyvässä nosteessa ja tekemisessä merikaupunki seilaa. Kaupungin historian suurin investointi eli länsimetro valmistuu hyvää vauhtia ja se avaa aivan uudenlaisia kehitysmahdollisuuksia useammallekin Espoon kaupunkikeskukselle. Vaikka osa tällaista kaupungin rakentumista on arvostellut niin minä kyllä kiittelen. Hyviä noin 50 000 asukkaan kaupunginosia ja se takaa niihin kaikki keskeiset palvelut ja ympärille ja väliin tilaa myös väljemmälle asumiselle.

Kesäkokouksessa tänään esillä laajasti mm. presidentivaalit ja myös politiikan nykytilanne. Ja isona osa puheenjohtajamme, pääministeri Jyrki Kataisen puhe. Oli hienoa, että pääministeri nosti oman puheensa yhdeksi harvaksi kärjeksi maamme perusopetuksen ja ennen muuta ryhmäkoot ja koulujen kerhot. On tärkeää, että kouluillamme on tämän tasoinen puolustaja. 

Päivä ja kaksipäiväinen kokouksemme päättyi sitten Kokoomus Kuuntelee -tapahtumaan Espoossa ja väkeä oli hienosti liikkeellä. Tämän tarkemmin en tässä vaiheessa voi kokouksen sisältöön mennä, mutta voin luvata, että mielenkiintoinen politiikan syksy on tulossa. Isoja asioita tulossa.

Nyt illalla vielä piipahdin ratsutallilla. Upea Homeros siellä odotti ja tekikin hyvää. Taisimme nauttia kumpikin. Huomenna sitten jatkamme yritysasioiden parissa ja Riihimäen seutukunnan asioiden parissa. Ja illalla sitten kokoomuslaisten ja kokoomushenkisten kesäillanvietto Santamäen kartanossa Launosissa. Muutama paikka voi vielä vapaana olla eli jos mukaan vielä haluat niin suoraan soitto minulle.

 

Kommentit