Keskiviikko, 26.07.2006

Blogi, keskiviikkona 26.07.2006

Keskiviikko oli työpäivä ja tiukka sellainen. Aamulla kävin moikkaamassa purkumiehiä ja sähkömiestä uudella asunnollamme. Jälki oli loistavaa ja maalari Lahtinen pääsi jo tekemään uuttakin pintaa.

Helsingissä tein Aneten kanssa ensi lauantain Motoforum Extran SRC:stä. OLi mukava tehdä töitä ja valmista syntyi hyvällä vauhdilla. Kotimatkalla ehdin vielä hakea kaakelimalleja kylpyhuoneeseen ja sitten ratsastustunnille hevosten kesäloman jälkee.

Ratsutunnilla aiheena oli etuosakäännös ja laukat. Kehuja tuli vaikka omasta mielestä meno oli vähän takkuisaa. Oli jotenkin selkä ja kroppa jumissa. Hyviä askelsarjoja sieltä kuitenkin tuli ja tunnista jäi hyvä mieli.

Nyt mökillä. Satu oli lämmittänyt saunan ja oli mukava pulahtaa kovan päivän jälkeen järveen. Nyt aika kiittää päivästä ja mennä nukkumaan. Huomenna Seinäjoella pitkäksi viikonloppuksi Seinäjoen Vauhtiajoihin.

Niin vielä piti tuosta eilisestä työllisyysasiasta kirjoittaa. Taisi Heinäluoma lukea blogia 🙂 kun heti tänään lupaili uusia lupauksia. Heinäluoma lupasi esitellä huomenna joitakin uusia keinoja, joilla työttömille saataisiin työtä ja avoimiin työpaikkoihin työntekijöitä. Valtiovarainministeriö julkistaa silloin oman ehdotuksensa valtion ensi vuoden talousarvioksi.

Katsotaan mitä tuleman pitää ja saadaanko tuo maatalouden tukiasia myös hoitoon luvatulla tavalla. Tsemppiä keskustalaisille vääntöön.

Kommentit