Keskiviikko, 05.09.2012

Blogi, keskiviikkona 05.09.2012

Aamulla jo kolmen jälkeen ylös ja matkaan. Riihimäen kautta Helsinkiin ja Allegrolla nyt Viipurissa. Matka jatkuu tästä Pietariin ja kolmen päivän aikana vierailut mm. Leningradin ydinvoimalaan Sosnovyi Boriin ja Vodokanaliin ja vedenpuhdistukseen. Mutta nyt rajamuodollisuuksia ja matka jatkuu. Pidän teitä kuvin tässä mukana matkassa.

Pidän teitä kuvin tässä mukana matkassa. Ensimmäinen päivä Pietarissa kohta päätökseen. Tänään kävimme mm. läpi Pohjoismaisia yhteistyöhankkeita tällä alueella. Mielenkiintoisia juttuja mm. ympäristöpuolella, mutta toki paljon vielä täällä tehtävää mm. jätevesien ja kierrätyksen kanssa. Myös kaupungin energiakulutus mallilla jossa kulutuksella ei ole ollut väliä, kun energia ja vesi eivät ole maksaneet mitään. Nyt niitäkin laitetaan pikkuhiljaa kuntoon, mutta toki aivan liian hitain askelin.

Huomenna sitten ydinenergia-asiaa. Saimme luvan Moskovasta vierailulle ja katsotaan nyt mitä kaikkea meille näytetään ja mitä erilaisemmin syin. Illalla vielä syömään ja sitten huomenna jatkamme.

Kommentit