Keskiviikko, 02.01.2008

Blogi, keskiviikkona 02.01.2008

Eilen illalla lähdimme kotimatkalle. Matkassa siis autolla ja keli onneksi suosi meitä. Lähtiessämme mittari tosin näytti 26 miinusastetta, mutta etelää kohti tultaessa asteet vähenivät samaa vauhtia kun kilometrimäärä kasvoi. Niin ja samalla lumivaippakin hukkui oikeastaan täydellisesti. Harmi. Nyt Lopella vain pari senttiä lunta ja maaloistaa pelloilla ja metsässä ja pakkastakin vain pari astetta. Toivotaan, että pitää kuitenkin edes tuon sillä muuten ensi viikonlopun Riihimäki-ralli saattaa olla vaarassa.

Paluumatka onnistui ihan mukavasti. Auton kanssa Rovaniemellä pieni pysähdys, mutta muuten tulimme tasaista vuhtia kotiin. Hieno loma takana hyvien ystävien kanssa Lapin sydämessä ja akut ladattu. Tästä on hyvä jatkaa uuteen vuoteen. Nyt kello kohta yksitoista ja yömatkaa takana. Hetkeksi siis pitkälleen. Illalla ratsastustunti ja hieman jo töitäkin. Kiitos vielä samalla lukuisista joulukorteista, tekstiviesteistä ja sähköposteista ja niin aivan hurmaavista pikkumuistamisista. Olen otettu.

….

Kello 21.26 ja näin matkasta jo toivuttu. Hieman autossa tuo nukkuminen jäi vähiin kun seuraa kuskeille yritin pitää, mutta nyt päivän torkkujen myötä elämä taas hymyilee. Itseasiassa tänään ei pitänyt tehdä mitään, mutta pakkohan se oli hevostallille mennä kun aikataulut sen nyt mahdollistivat. Hieno tunti joulukuun estevääntöjen jälkeen. Palasimme juurille ja taas samaa tuttua vääntöä. Perusasioista se lähtee 🙂 Hyvältä tuntui ja tuo lomaviikon jälkeen tämä hyvä rentoutuskruunu sille.

Illansuussa hoitelin myös hieman tulevia tämän kuun juttuja järjestykseen. Tammikuussa tulee kierrettyä kenttää ja tilaisuuksia ja hieman saan tehdä sitä minulle niin rakasta motorsportiakin. Tammikuun puolivälissä ensin Vanajanlinnarallissa ja sitten lopussa Arctic Lapland Rallyssa oikein selostajana ja juontajanakin. Kiitos kutsuista. Lisäksi ensi viikonlopun Riihimäki Ralli lähestyy kovaa vauhtia ja tavan mukaan Loppiaiskisa minulle se oppimisen paikka kilpailijan näkökulmasta. Lauantaina Riksuralliin starttaamme jälleen Laivolan Arin kanssa Mitsubishin Lancerin Evo9:llä ja näyttää siltä, että kelikin kilpailun sallii. Tervetuloa muuten kilpailua seuraamaan. Joukon kärjessä reitille lähtee nuorten SM-sarjan kovimmat kuljettajat ennen naisten Lady Cupin kilpailijoita eli tulevaisuuden tähtiäkin mukana. Ja tulemme mekin lujaa – sen lupaan. Pakko oli hieman tuota ennakkoveikkailuakin Ralli.netistä kurkistaa ja kolmen kärkeen aikatasaisesti veikkailtu Jarmo Mikkosta, Jouni Arolaista ja meitä. Katsotaan. Ei hosuta 🙂

Kommentit