Kesäteatterin näytös LOPPUUNMYYTY – Tätä ovat näyttelijät odottaneet ja nyt ansaitusti saavat taas olla lavalla ja näytellä

Blogi, keskiviikkona 21.07.2021

Lopen Kesäteatterin illan näytös oli loppuunmyyty. Kyllä!

LOPPUUMYYTY!

Tätä on näyttelijät odottaneet ja ennen kaikkea sitä, että pääsevät jälleen lavalle ja näyttelemään. Monella on ollut elanto kiinni tästä, mutta myös monelle teatteri on ollut jokakesäinen rakas harrastus ja meille kesäihmisille myös tärkeä osa kesää. Itsekin taidan olla lähes kaikki Lopen Teatterin näytökset Fallesmannin Arvosta lähtien nähnyt ja tänään sitten tämän kesän näytös Akkaralli.

Heikki Luoman mainion tekstin Sajaniemen Taidemäelle ohjasi tälle suvelle Jani Johansson. Johansson vastasi myös näytelmän sovituksesta ja täytyy sanoa, että mainion ja hyvin etenevän ja mukanaan pitävän kokonaisuuden olikin kasaan laittanut. Pääroolit tehneet Ritva Hänninen Berta Hurmalaisena ja Harri Esselström Veijo Hurmalaisena olivat tuttua takuuvarmaa menoa. Rityllä iso naispääosa ja Harrilla miespääosa ja erinomaisesti he tarinaa eteenpäin veivät ja erityisesti toisella puolikkaalla Harri veti aivan kympin suoritusta. Pienemmän roolin näytelmän lopulla virolaisena Vello Kuusimäe´nä tehnyt Jukka Ranta oli myös jälleen eriomaisen hyvä ja sai mainiolle hulluttelulle vielä mansikan kaiken päälle. Ja samaa mainioon nippuun meni myös Jaana Rannan suoritus taksiautoilija Mertasena. Mutta täytyy kyllä sanoa, että hyviä olivat myös minulle hieman vieraammatkin näyttelijät Satu Pura, Anne Joutsensalo ja Johanna Isotalo sekä Piia Pesola muissa näytelmän rooleissa. Vahvaa kesäteatteria ja mainioita roolisuorituksia kaikilta.

Iso kiitos Lopen Teatterille jälleen tämän kesän iloittelusta. Mutta myös onnittelut siitä, että jälleen pääsette lavalle ja harrastamaan ja onnittelut myös siitä, että katsomo oli jälleen pitkän koronapiinan jälkeen loppuunmyyty. Se on kova juttu ja uskoisin, että näyttelijöille se paras palkkio.

Näytöksiä vielä jäljellä heinäkuun loppuun. Osa niistäkin jo loppuunmyytyjä, mutta kun pian varaatte niin vielä tikettejä saatte. Ei muuta kuin Sajaniemen Taidemäelle. Kesäteatteri on parasta paikan päällä!

Lippuja täältä!

Niin ja eilen ja tänään on Lopella nautittu myös torilla hyvästä ruuasta. Kipin mainiot Hämeen Street Food Festival täytti jälleen Lopen torin mitä parhaimmilla herkuilla ja niiden perässä myös väellä. Eilen vielä upea Loppi Cruising keräsi näyttävän letkan toinen toistaan upeampia autoja Lopelle. Iso kiitos siis Kimmo Kipi Puontille jälleen kerran. Tekijämiehiä.

 

 

Kommentit