Kaverijuhlien kesäaikaa – Tänään ratsastajakavereiden kanssa Pekkalassa

Blogi, lauantaina 14.07.2018

Keskikesään kuuluu muutamia hienoja perinteitä. Yksi on Vanajanlinnan kaveribileet ja toinen thDERBYn illanvietto Pekkalassa. Tänä suvena ne sattuivat vielä peräkkäisille päiville. Kesää parhaimmillaan.

Eilen siis vietettiin perinteisiä Vanajanlinnan kaveribileitä. Päivällä väki oli Linnagolfin kentällä pelaamassa ja illalla sitten hyvän ruuan ja ystävien parissa Linnan saleissa. Tämä päivä ja ilta tuo kokoon aina sellaista väkeä jota ei muuten niin usein edes näe ja paljon myös heitä joiden kanssa tulee tehtyä enemmänkin yhteistyötä ja tavattuakin useammin. Vanajanlinnan yrittäjäkaksikosta Mika Walkamosta ja Pekka Vihmasta perheineen on tullut vuosien saatossa läheiset ystävät ja yhteistyökumppanitkin. Monissa jutuissa oltu yhdessä mukana ja monia juttuja tehty yhdessä.

Tänään sitten illalla ratsastuskaverini Pekkalaan. thDERBYä ei tänä kesänä ratsastettu. 15-vuotinen perinne näin siis sai pienen särön, mutta yhteen kuitenkin kokoonnuimme. Vajaan kaksikymmentä vuotta olen saanut ratsastuksesta nauttia ja leijonan osan olen siitä saanut tehdä näiden rakkaiden ystävien Jallun ja Minnan ja Tintin ja kumppaneiden kanssa. Sellaisia hetkiä ja oppeja joita ei pois millään antaisi.

Hevosista tullut tärkeä osa elämääni ja tallin tuoksuihin ja turpaterapiaan aina päästä. Homma on siinämäärin haastavaa, että siinä ei ehdi sotea eikä muitakaan murheita pohtia. Silloin ollaan kahden ison kaverin kanssa ja tallilla sitten yhdessä isommalla porukalla.

Kotimatkalla ehdin piipahtaa myös Kalamyllyn Elettiin ennenkin -tapahtumassa ja maneesinkin tuoksut tuli matkaan napattua.

Nyt Pekkalan sauna lämpenemässä ja paljussakin vesi kuumenee. Grilliin parempaa Seppälää ja eniten sitä tärkeintä eli ystävien kanssa yhdessäoloa.

Nostamme hevosenmaljat!

Kommentit