Kärkölän Markkinoilla aurinkoa ja paljon väkeä – Junavuorot puhuttivat

Blogi, lauantaina 03.09.2016

Tänään syyskuun ensimmäinen markkinapäivä kun Kärkölässä vietettiin perinteisiä Syysmarkkinoita. Viime vuonna satoi ja sanoiko edellisenäkin, mutta tänään aurinko ainakin paistoi ja oli kesäisen lämmintä. Kokoomuksen teltalla riittikin väkeä ja arvat tekivät kauppansa ja Kokoomus kuuntelee -kahvit ja pullatkin.

image image image image image image imageKärkölän Markkinoilla olen ollut kansanedustajaurani ajan lähes joka vuosi ja tuttuja ja juttukavereita onkin tullut. Tänäänkään ei tarvinnut hetkeäkään yksin seisoskella vaan koko ajan oli juttuseuraa ja oli mukava saada palautetta ja kiitosta siitäkin että ei äänet kuulemma ole menneet hukkaan. Kiitos.

Eniten tänään luonnollisesti Kärkölässä puhutti ohi tai kokonaan liikkumatta olevat Lahti-Riihimäki -junavuorot. Neuvotteluja on nyt käyty vuorojen palauttamiseksi ja samalla myös Helsinki-Riihimäki-Hämeenlinna IC-vuorojen palauttamiseksi. Toivotaan että pian voimme jo vahvistaa palautukset. Hyvään suuntaan neuvottelut asioita vieneet ja toivottavasti syksyn vuorotarkistuksissa yhteydet saadaan kuntoon kummallakin rataosuudella.

Markkinoilla puhutti myös ensi vuoden budjetti ja kiitosta tuli mm. siitä, että saimme torpattua suunnitellut päivähoitomaksujen korotukset. Jotain hyvääkin siis ja toki kiitosta siitäkin että nyt päätöksiä on saatu aikaan vaikka osa kipeitäkin.

Tänään Tervakosken UA:lla 40-vuotiajuhlaralli ja F-rallisarja myös tänne meidän mökkinurkille Järventaustantielle. Onnea Tervakosken UA ja kiitos hienoista ralleista! Hanaa!

Huomenna sitten vuorossa Nastolan Syysmarkkinat! Tervetuloa sinnekin!

Nastolan Syysmarkkinat markkinat

Kommentit