Karavaani kulkee… Tänään Heinola, Lahti ja Orimattila

Blogi, perjantaina 22.03.2019

Kampanjapäivä nro 3.

Tämä päivä vei karavaanimme jälleen Päijät-Hämeeseen ja kierrokseen mahtui Heinola, Lahti ja Orimattila. Väkeä jokaisessa paikassa hyvin liikkeellä ja keskustelu vilkasta aiheista laidasta laitaan.

Tällä viikollahan julkaisin jo tärkeimmät vaaliteemani ja myös pidemmän vaalivideon sekä Alexis Vartiaisen tekemän eduskuntavaalikeskustelun. Ne kaikki löytyvät tämän viikon vanhemmista blogeistani. Saa katsoa, kommentoida ja antaa palautetta.

Koskaan ei olekaan näin paljoa tullut suoria yhteydenottoja ja palautteita. Lähes yksin omaan ne olleet näiden vaalien alla myönteisiä ja positiivisia. Toki joitain kriittisiäkin on matkaan mahtunut ja niin pitää mahtuakin. Minulle voi ja saa antaa myös negatiivista palautetta ja kritiikkiäkin. Niistä oppii ja voi tehdä työnsä huomenna vielä paremmin.

Kiitos tämän päivän kierroksesta kaikille.

Kampanjani avausviikko on ollut uskomaton. Väkeä hyvin joka paikassa. Viestejä tulee todella paljon enemmän kuin koskaan aiemmissa vaaleissa ja myös yhteydenottoja vaalikoneiden ja muiden kautta. Mahtavia kuvia miten mielipiteet ovat osuneet yksiin ja myös monia lisäkysymyksiä. Todella koskettavia viestejä miten jotkut ovat päätyneet äänestämään minua. Yksikin tällä viikolla sellainen Lahdessa missä rouva oli käynyt toisen ehdokkaan luona. Se keskustelu oli tehnyt päätöksen, että ”Heinosta äänestän”. Ja toisessa nuoruuden ystäväni laittoi viestiä, että ”ääni tulossa ja arvostan ahkeruuttasi, mutta työni takia en voi laittaa mainosta näkyviin”. Näin juuri. Tarina leviää ja kiertää ja tuore Ylen vaalianalyysi lupasi minulle hyvää tulosta. Ei kuitenkaan luoteta siihen vaan tehdään oma työ hyvin ja laajalla yhteistyöllä ja toisia tukia ja tsempaten. Itse en usko yhtään sellaiseen kampanjaan missä etsitään vikoja toisista tai haukutaan toisia. Kannattaisi mieluummin kertoa missä itse on hyvä ja mitä lupaa tehdä. Tämän kun kaikki muistaisivat niin kisa olisi kivempaa ja parempaa ja tuloksetkin parempia. Mutta jokainen tyylillään.

Nyt myös Heinonen 2019 -autot valtaavat teitä. Ensimmäinen oli Laukkasen Jarmo auto mikä lähti liikkeelle ja eilen oman auton sai myös Heinola Henri Saaren johdolla. Teipattuja autoja tulee koko ajan lisää ja teemme uuden ennätyksen niissäkin. Automainosten määrä nousee yli 20 autoon. Katsotaan mikä on lopullinen määrä kun autot etenevät.

Kiitos kaikille siis tästäkin. Yhdessä teemme tekoja.

Illalla vielä kävin katsomassa ystävieni kutsusta Sirpa Viherän käsikirjoittaman ja Timo Sinivuoren ohjaaman upean Leipää ja Viiniä -musiikkinäytelmän.

Hieno tarina Jeesuksen elämästä, mistä kertoo Jeesuksen mummo Anna. Tarina miten Juudas tahtoo Marian, Maria tahtoo Jeesuksen, mutta Jeesus tahtoo pelastaa koko maailman. Ilkka Esselsteömin johdolla musiikki ja laulut vievät   tarinaa eteenpäin, koreografiassa vastaavan Nelli Ojapalon suunnittelemat tanssit täydentävät hienoa kokonaisuutta. Todella taitavasti tehty näytelmä ja tarina mikä todellakin vie mukanaan ja lopussa kaikki on täytetty.

Menkää ehdottomasti katsomaan ja vaikka isommallakin porukalla tai sitten ihan yksin niin kuin minäkin. Rauhoittuen kauniin tarinan ja upeiden laulujen ja koskettavien hetkien äärellä.

 

Kommentit