Kansanedustajat Outi Mäkelä ja Timo Heinonen Vihtijärven Niinistö Cafessa – ”Tämä on varmasti yksi tunnelmaisimpia Cafeita”

Uutiset, lauantaina 07.01.2012

Vihtijärvellä avattiin jo ties mones Niinistö Cafe tunnelmaiseen ja historialliseen vanhan kartanon piharakennukseen. Monisatavuotiaat hirsiseinät ovatkin nähneet monenlaista niin metsässä kuin sen jälkeen pirtin seinässäkin. Tänään ne saivat todistaa Niinistö Cafen syntyä Vihtijärvelle ja paikalla olivat myös kokoomuksen kansanedustajat Outi Mäkelä ja Timo Heinonen.

– Vihtijärven Niinistö Cafe oli varmaan sitten paranneltu versio perinteisistä tupailloista. Kiva tunnelma ja historiaa ilmassa, kertoi Timo Heinonen ajaessaan Vihtijärveltä eteenpäin.

Mäkelä ja Heinonen saivat vastata kahvikupin ääressä presidentivaalien lisäksi lukuisiin eri kysymyksiin niin lastenhoidosta kuin ikäihmistenkin hoivasta. Ja tottakai myös kuntauudistuskin oli puhuttanut. Heinonen kertoi tunnelman olleen innostunut.

– Kiitin väkeä hienosta aktiivisuudesta ja talkooinnosta ja samalla myös kannustin soittelemaan jokaisen vielä kymmenen ystävääkin läpi. Vain annetut äänet lasketaan. Ei kannata liikaa tuijottaa ja luottaa gallupeihin, totesi Heinonen.

Vihtijärven Niinistö Cafen myötä maamme niinistöläinen kahvilaketju laajeni jälleen yhdellä ja seuraavia avataan tästä aina vaaleihin asti.

– Outi (Mäkelä) kertoi, että ensi viikonloppuna Sauli Niinistö käy itse avaamassa kahvilan Nurmijärvelle ja taitaa niitä monta muuta tulla vielä tässä välissäkin maahmme, lopetti Heinonen puhelun ja kertoi ajokelin olleen lumisateen helpotettua Uudellamaalla varsin hyvä.

– Mennään sään mukaan ja rakennetaan aikataulut niin, että kiire ei tule. Hosumallahan ei tule mitään hyvää, naurahti Heinonen lopuksi.

Kommentit