Kansanedustaja Timo Heinonen Riihimäen Vaalipaneelissa: Pääradan lisäksi pitää huolehtia teiden kunnosta

Uutiset, torstaina 11.04.2019

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen osallistui keskiviikkoiltana Riihimäellä neljän puolueen vaalipaneeliin. Ylen toimittaja Miki Walleniuksen vetämässä parituntisessa paneelissa mukana nähtiin Heinosen lisäksi SDP:n Tarja Filatov, Vihreiden Kirsi Ojansuu ja Keskustan Timo Kaunisto. Nelikon keskustelua kehuttiin asialliseksi ja toisia kunnioittavaksi, vaikka monista asioista ehdokkaat olivatkin erimieltä.

-Varmasti iso tavoite on monella tavalla yhteinen, mutta kyllä nyt näyttää siltä, että puolueiden välillä erot ovat keinoista todella suuria. Keskustan kanssa ajatukset hyvin lähellä monesta, mutta kyllä SDP:n puheet verojen korotuksista ja myös yrittäjien taakan lisäämisestä ovat sellaisia, että tuntuu hyvin vaikealta löytää toisiamme ainakaan näitä tekemästä samasta hallituksesta. Hallitusneuvotteluista voi tulla hyvin vaikeat, pohti Timo Heinonen vaalitentin jälkeen torstaiaamuna ennen Hämeen kampanjapäivää.

Vaalipaneelissa Laurellilla käytiin laajasti läpi vaalien ajankohtaisia aiheita turvallisuudesta koulutukseen ja taloudesta työllisyyteen. Myös Hämeen asiat puhuttivat.

-On tärkeintä, että saamme pääradan remontin jatkumaan saumattomasti tämän kauden hyvästä kehityksestä eteenpäin kohti Riihimäki-Hämeenlinna-Tampere -lisäraiteita. Ja myös IC-junat pitää saada pysähtymään Hämeenlinnassa ja Riihimäellä, mutta itse pidän tärkeänä, että myös tiestöä laitetaan määrätietoisesti kuntoon. Itä-länsi-suuntainen liikenne tulee jatkossakin kulkemaan renkaiden päällä ja myös pienemmät valtiontiet ansaitsevat jatkossa lisää rahaa. Tarvitaan tuo vähintään 300 miljoonaa lisää vuositasolla tiestön korjausvelan umpeenkuromiseen, totesi Heinonen.

Riihimäen Vaalipaneeli keräsi hyvin yleisöä ja myös kiitosta. Paneelin jälkeen useampikin kuulija kehui ehdokkaiden hyvää henkeä ja keskustelun asiallista tyyliä.

-Tuntui hyvälle, että tällaistakin kiitosta tuli. Politiikka on kuitenkin aina yhteistyötä ja yhdessä tekemistä. Pitää osata neuvotella, keskustella ja tehdä sen myötä päätöksiä, muistutti Heinonen.

Torstaina kansanedustaja Timo Heinosen kampanja jatkuu Hattulassa, Hämeenlinnassa, Tervakoskella, Hausjärvellä ja Riihimäellä.

 

 

 

Kommentit