Kansanedustaja Timo Heinonen: Pääministerikisa heräsi henkiin – Kokoomus haastaa demarit loppukirin linjavaalissa

Uutiset, tiistaina 09.04.2019

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen uskoo pääministerikisan heränneen uudelleen henkiin. Tuoreimmat gallupit kertovat SDP johdon sulavan ja takana tilanne aktivoi puolueita.

-SDP ja Rinne puhuu vahvasti heidän ja vasemmistoliiton ja vihreiden hallituksesta. Tällainen vahva vihervasemmistolainen hallituspohja kyllä olisi nopeasti myrkkyä talouskasvulle ja työllisyydelle, jos he kaikki veronkorotukset ja uudet veronsa pääsisivät toteuttamaan, toteaa Timo Heinonen.

Vaalikentillä vaihtoehdot ovatkin puhuttaneet. Aamun Helsingin Sanomien gallup loikin uskoa, että kasvun ja työllisyyden ja vastuulliselle talouspolitiikan löytyy kuitenkin kannatusta.

-Kolmessa viimeisessä gallupissa kannatus on ollut nousevalla trendillä, jos vertaa kaikkia eri gallupeja toisiinsa. Demareiden kannatus on sulannut nopeasti ja uskon, että hyvällä loppukirillä me vielä menemme ohi. Nyt on hyvä hetki vielä pohtia haluaako maahan pääministeri Antti Rinteen ja hänen johtaman hallituksen vai Petteri Orpon johtaman hallituksen, totesi Timo Heinonen Lahden torilla.

HS-mittauksessa SDP:llä oli 19,5 prosentin kannatus, kokoomuksella 17,5 prosentin, perussuomalaisilla 15 prosentin ja keskustalla 14,4 prosentin kannatus. 

Tagit: gallup,

Kommentit