Joulupuu on rakennettu.

Blogi, maanantaina 23.12.2013

Tänään joulukuusi kannettiin sisään. Lasten kanssa aina aikataulut hieman aikaistuvat ja onhan se mukava nauttia kuusentuoksusta hieman pidempäänkin. Normaalistihan meillä ollut tapana kuusi koristella vasta jouluaattoaamuna juuri ennen Turun joulurauhan julistamista. Mutta nyt Sauvalan kaunis kuusi olohuoneessa ja lastenriemulla koristeltuna.

Myös toinen perinne tänäkin vuonna jatkui. Joulun kunniaksi Pekkalan mökille tinteille hieman herkkuja enemmänkin. Talimakkaraa oravien kuuselle ja saunan tammeen. Ja saa nähdä kuinka herkut tällä säällä kauppansa tekevät. Varmasti maistuvat ainakin kun pakkaset tulevat. Pekka-enoni perinne siis jatkuu ja Hevosojan metsien linnuillakin joulu.

Tänään myös hieman töitäkin vielä. Vielä ei tuosta Riihimäki-Vantaa -asiasta sen enempää kerrottavaa, mutta pari askelta sekin eteenpäin. Olisi hieno juttu jos tämä valavuori myös onnistuisi. Katsotaan. Ja hieman muitakin töitä vielä kesken, mutta nyt näyttää siltä, että sähköpostin voi kääntää ”hiljaisemmalle”. Joulua kohden siis mennään.

 

Kommentit