Jouluglögit Riihimäellä Niinistö Cafessa Hämeenkadun varrella klo 17-19

Blogi, torstaina 22.12.2011

Tänään vielä . Tervetuloa mukaan! Kello 18 glögeillämme esiintyy myös nuori ja lahjakas tanssija Wilhelmiina Virkki. Toivottavasti siis näemme vielä tänään vaikkapa lahjaostosten jatkoilla Riihimäen glögeillä. 

Tänään on vuoden pimein päivä. Talvipäivän seisaus kääntää vuoden kohti valoa, kevättä ja sen perään kesää. Niin se vaan menee. Tänään muuten myös tasan kuukausi aikaa presidentivaaleihin. Tunnen kuinka vauhti kiihtyy. Tammikuusta tulee superjännittävä, mutta nautitaan nyt joulusta ja uudesta vuodesta sitä ennen. Kaikessa rauhassa.

Nyt joulusiivousta ja sitten hieman vielä ostoksille ja sitten Riihimäen jouluglögeille. Sinne odotan sinuakin.

Ensimmäinen lomapäivä oli hieno. Joulusiivousta ja jouluun valmistautumista ja hieman vielä lahjajuttujakin. Illalla sitten tänään glögikiertueeni päätös tavanmukaan Riihimäelle. Perinteemme sai näin jatkoa ja tällä kertaa paikkana Riihimäen Niinistö Cafe. Väkeä koko kaksituntisen kivasti liikkeellä ja monelle tästä aatonaatonaaton jouluglögeistäni on tullut perinne lahjaostospäivän päätepisteenä. Niin tänäkin vuonna. 

Glögiä ja pipareita meni aikamoinen kasa jakoon ja tällä kertaa suosituin kuvauskaveri oli luonnollisesti Pahvi-Sauli. Kiitokset kaikille kävijöille ja ennen muuta iso kiitos Vilhelmiina Virkille juhlamme tanssiesityksistä. Huikeasti on nuori tanssija jälleen oppinut ja kahta balettiesitystä oli ilo katsella. Ja sen perään vielä yllätysnumerona Liljastiina Sutinen – entinen alakouluoppilaani – esitti yhden ex-tempore-tanssin glögipöydästä hypäten.

Kiitos kaikille.

Kommentit