Järventaustan pirtillä juhannustansseissa.

Blogi, sunnuntaina 23.06.2013

Upea juhannus jälleen lopuillaan. Eilen illalla kävimme perinteen mukaan tanssimassa Järventaustan Pirtillä. Vanha pirtti on laitettu uskomattoman upeaan kuntoon ja nyt myös uusi hieno lahtia talossa. Siinä talkooväen kanssa kun juttelinkin niin totesimme yhdessä, että nyt talolle taas elämää lisää seuraavat satavuotta. Paikka kannattaa pitää mielessä vaikkapa kesäjuhlia, syntymäpäiviä tai kesähääpaikkaakin miettiessä. Kappale kauneinta Suomea.

Juhannuspäivästä tuli sitten myös säänkin suhteen mitä kaunein. Illan tansseihin suuntasimme tällä kertaa 70-luvun asuissa koko juhannuspoppoo. Aika hauskan näköinen porukka ja keräsimme varmasti levenevien lahkeiden ja nylon-paitojen ja mekkojenkin kanssa katseita. Ja hyvinhän se parkettikin allamme kului.

Tänään sunnuntaina sitten rääppiäispäivä. Eilisistä rosvopaistin jämistä ja uusista perunoista tuli herkullinen juhannuksen pyttipannu Muurikassa ja vielä nautittiin mukavasta vapaapäivästä.

Huomenna sitten paluu arkeen ja aamusta julkistamme yhden mielenkiintoisen uutisenkin. Ensimmäistä kertaa kansanedustajaurallani tällainen. Laitan heti aamusta tietoa tänne. Kurkatkaapa siis silloin.

 

 

Kommentit