Janakkalan kokoomusyhdistykset pitivät kevätkokouksensa – Timo Heinonen kannusti EU-kampanjointiin

Uutiset, tiistaina 31.03.2009

Janakkalan Kokoomusyhdistykset pitivät kevätkokouksensa maaliskuun viimeisenä päivänä ja kansanedustaja, Hämeen Kokoomuksen puheenjohtaja Timo Heinonen oli janakkalaisten yhteisenä vieraana. Virallisten kokousasioiden jälkeen Heinonen kertoikin politiikan kevään ajankohtaiset uutiset ja käänsi katsetta jo tiukasti kesäkuun EU-vaaleihin. Heinonen totesi, että neljään paikkaan Kokoomuksella on hyvät mahdolliset, mutta viidestä ei kannata haaveilla.

– On epärehellistä luoda sellaista kuvaa, että saisimme viisi edustajaa läpi EU-parlamenttiin. Se tarkoittaisi, että kannatuksemme pitäisi nousta vaaleissa yli 30 prosentin. 25 prosentinkin tavoite on kova, mutta siihen itse uskon ja sen myötä neljään paikkaan uudessa Europarlamentissä, totesi Timo Heinonen.

Heinonen kertoi, että Hämeen Kokoomus tulee panostamaan merkittävästi EU-vaaleihin tavoitteenaan nimenomaan aktivoida paikallisyhdistyksiä toimimaan. Hyviä malleja ovat Toivotalkoot ja EuroKorva-kahvilat. Kevään aikana Hämeessä onkin luvassa monenlaisia tapahtumia.

– On tärkeää, että jokainen on mukana nyt tekemässä vaalityötä. Meillä on erittäin kova ehdokaslista ja mikä tärkeintä kaikki tekevät täysillä kampanjatyötä. Se luo yhdessä meidän tekemän työn kanssa mahdollisuuden huippuhyväänkin tulokseen.

Heinonen kertoi Janakkalan eri kokoomusyhdistysten jäsenille myös Hämeen Kokoomuksen muista ajankohtaisista jutuista ja kävi laajasti läpi maamme talouden nykytilannetta ja elvytyksen eri askelia.

– On tärkeää, että elvytys elää ajassa ja on näin oikea-aikaista. Siksi nytkin olemme toimineet koko ajan. Aloitimme elvytystoimet jo elokuussa ensimmäisinä Euroopassa ja kaiken kaikkiaan olemme antaneet jo neljä eri esityskokonaisuutta eduskunnalle liittyen taloustilanteeseen, kertoi Timo Heinonen ja uskoi, että uusia toimenpiteitä mm. kuntatalouden hyväksi vielä tarvitaan.

– Tarvitsemme varmasti lisää toimenpiteitä jos ja kun taantuma syvenee ja jatkuu. Mutta tarvitsemme myös toimia kunnissa. Taantuma ei tee turhaksi niitä toimia joita teimme jo viime ja edellisvuosina. Itseasiassa se vain korostaa niiden tarpeellisuutta.

Kommentit