Iiro Viinanen julkistaa Iiron Listan Hämeenlinnassa

Uutiset, maanantaina 23.03.2015
Tässä kuva vuodelta 2007 kun Iiro palasi eduskuntavaaleihin kampanjoimaan 15 vuoden tauon jälkeen. Ja silloin jakamaan minun vaalimainoksia.

Tässä kuva vuodelta 2007 kun Iiro palasi eduskuntavaaleihin kampanjoimaan 15 vuoden tauon jälkeen. Ja silloin jakamaan minun vaalimainoksia.

Ministeri ja 1990-luvun laman valtiovarainministeri Iiro Viinanen julkistaa oman säästölistansa Hämeenlinnassa. Kansanedustaja Timo Heinosen kanssa järjestämässä tilaisuudessa Laurellilla tiistaina 24.3.2015 Viinanen kertoo mitä ja kuinka hän tekisi kokemuksensa kautta tässä vaikessa taloustilanteessa. Kello 17 alkavassa tilaisuudessa keskustelun johdattelijana toimii kansanedustaja Timo Heinonen joka on luvannut myös tuoreeltaan kommentoida Iiro Listaa.

– Tilanne on erittäin vaikea taloutemme suhteen. Iiro Viinasella on tietoa ja kokemusta siitä mitä 90-luvulla tehtiin kun maamme taloutta jouduttiin sopeuttamaan. On mielenkiintoista kuulla millaisia oppeja Iiro käyttäisi tänäpäivänä, pohti tilaisuuden järjestävä kansanedustaja Timo Heinonen.

Heinonen kertoo käyvänsä Viinasen kanssa säännöllisesti keskusteluja ja Viinanen toimii tänäkin keväänä Heinosen eduskuntavaalien tukiryhmän puheenjohtajana.

– Kyllä nyt kannattaa avoimesti kuunnella kaikkien ideoita ja mielipiteitä. Itse uskon, että näin vakeina aikoina kokemusta ja osaamisen nousee entistä suurempaan arvoon, totesi Heinonen.

Iiro Viinanen julkistaa Iiron Listansa Hämeenlinnan Sibeliuskadun Laurellilla tiistaina 24.3.2015 kello 17-18.30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Kommentit