Iiro Viinanen ja Timo Heinonen puhuvat Hausjärvellä

Uutiset, perjantaina 17.11.2006

Kansanedustajaehdokas Timo Heinonen on saanut yhdessä Iiro Viinasen kanssa kutsun saapua puhumaan Hausjärven kokoomuksen syyskokoukseen. Hausjärven kokoomuksen syyskokous järjestetään Hausjärvellä Lundian tiloissa ensi maanantaina 20.11.2006 kello 18.00.

– Kutsu Hausjärvelle oli mieluinen. Hausjärveltä on mukana jo paljon tukijoita ja joukko kasvaa koko ajan. Oma puheenvuoroni tulee käsittelemään vaalien lisäksi ainakin kunta- ja palvelurakenneuudistusta maaseutukuntien näkökulmasta.

Heinosen lisäksi tilaisuudessa puhuu myös Riihimäen seudun toistaiseksi viimeinen kokoomuskansanedustaja Iiro Viinanen. Viinanen on myös aktiivisesti mukana Heinosen eduskuntavaalikampanjassa ja kampanjaan haetaankin nyt samanlaista yhteisen tekemisen meininkiä kuin 80- ja 90-luvuilla Viinasen kampanjoissa seutukunnalla oli.

– Muista hyvin itsekin ne kampanjat. Ensimmäisissä kampanjoissa taisin olla vielä ala-asteella, mutta isäni matkassa Iiron kiertueella kuljin. Mainoksiakin jaettiin ja työtä tehtiin, hymyili Heinonen.

-Näitä aikoja muistellaan kahvipöydissä vielä ahkerasti. Eilen Riihimäen Ammattioppilaitoksella mm. kahvipöytäseurueemme muisteli niitä Iiron mustekyniä. Halisen Irmeli muisteli ihastellen kynän hyvää muotoa, kertoi Heinonen, mutta lisäsi, että Irmeli aviomies Kalevi Halinen kyllä kehaisi Heinosen kampanjan uutta kynää vieläkin paremmaksi.

Kommentit