Hyvää Uutta Vuotta! – Suomi 100 juhlavuosi jää taakse ja valoisampi tulevaisuus on edessämme

Blogi, sunnuntaina 31.12.2017

Suomen juhlavuosi 2017 päättyy tänään. Oikeastaan itsenäisyyden juhlavuosi päättyi jo 6.12., mutta tämä tämä vuosi nyt pian keskiyöllä. Vuosi 2017 on pitänyt sisällään paljon tapahtumia. On ollut juhlavia hetkiä, riemua, vaikeiden hetkien muistoja ja kyyneliäkin, mutta onneksi enemmän toivoriemua tulevasta. Toivottavasti 100 seuraavaa vuotta ei pitäisi sisällään yhtään sotaa eikä mitään sellaista mitä kyynelsilmin jouduttaisiin vuonna 2117 muistelemaan. Toivottavasti maailmassa on jotain menneistä ja koetusta opittu vaikka välillä tuntuu, että niin ei välttämättä aina ole.

Kiitän menneestä vuodesta. Vuodesta 2017 minulle jää mieleen päällimmäisenä paljon mukavia hetkiä perheen, ystävien, työkavereiden ja monien muiden kanssa. Niin se lopulta on, että yhdessä olemme kaikissa paikoissa ja tilanteissa vahvimpia.

Vuodenvaihdetta saamme juhlia ystävien kanssa keskellä metsää. Pimeää ja vain kuu ja tähtitaivas rakettien kanssa valaisee pimeää vuodenaikaa. Hyvää ruokaa, ikivanha sauna kuumana ja ihanaa yhdessäoloa!

Annetaan vuoden 2017 mennä ja uuden vuoden 2018 tulla! Olkoot se meille kaikille mennyttä parempi.

Tänään kaunis auringonnousu tervehti meitä aikaisia herääjiä metsän keskellä. Tukkikämpän ikkunasta valo taittui kauniisti viimeiseen Suomen 100-vuotisjuhlavuoden päivään.

Avanto odottaa jälleen kastautujia ja illalla pitkä illallispöytä uuden vuoden vastaanottajia. Mukavaa uuden vuoden aattoa teille kaikille ja hyvää uutta vuotta 2018, kun se sieltä 12 tunnin päästä on tullakseen.

Kommentit