Hyvää uutta vuotta 2019 – Kiitos erinomaisen hyvästä päättyvästä vuodesta

Blogi, maanantaina 31.12.2018

Niin se jälleen yksi vuosi on eletty. Paljon mahtui tapahtumia tähänkin vuoteen. Monia hienoja asioita ja monenlaisia muutoksiakin. Mutta toki myös vaikeita ja ikäviäkin tapahtumia. Myös epävarmuus tuntuu maailmassa jotenkin vähän kaikilla rintamilla lisääntyneen.

Talous onneksi koti-Suomessa nyt paremmalla tolalla kuin kymmeneen vuoteen ja ensimmäistä kertaa jopa valtion velkaa pystytään lyhentämään. Työllisyys myös parantunut ja hyvinvointiyhteiskunta vakaammalla pohjalla kuin mies muistiin. Mutta toki tulevaisuuden haasteet niin suuria ja raskaitakin, että tehtävää riittää myös ensi vuodelle ja tulevillekin. Tarvitaan rakenteellisia uudistuksia ja myös menokuria huomennakin. Mutta myös vastuullisia kohdennuksia sinne missä euroilla saadaan eniten aikaan. Tässä kärkeen nousevat koulutus ja osaaminen, työ ja työllisyys ja välittäminen.

Mukavaa vuodenvaihdetta teille kaikille! Täällä kotisivuillani jälleen ennätysmäärä ollut lukijoita ja myös FB:n kansanedustajasivullani rikottiin kävijäennätyksiä. Melkei 24 000 vierailijaa siellä loppuvuodessa. Sellaisia määriä ei ennen ole koskaan vielä ollut. Kiitos tuhannesti teille kaikille!

Ja pianhan tämä bloginikin täyttää jo 13 vuotta. Jokaikinen päivä on blogia siis kirjoitettu vuodesta 2006 lähtien. Ja vain siksi, että teitä käy täällä päivittäin nykyisin niin paljon.

Hyvää uutta vuotta! Mennään yhdessä eteenpäin!

 

 

Kommentit