Hyvää Lopen Päivää.

Blogi, sunnuntaina 03.08.2014

Tänään kotikunnassani Lopella juhlitaan kotiseutupäivää. Lopen Päivää. Hieno kuntamme ja paljon kaikkea. Kotiseutua on hieno juhlia.

Tänään myös jännitetään kuinka Lopen Hurja-Ero juoksee Kuninkuusraveissa ja toivottavasti sieltä saadaan Lopen päivän juhliin lisääkin juhlanaihetta. Jännä päivä. Ja jännittävä päivä myös Jyväskylän MM-rallissa. Suomalaisvoittajaa haetaan taas.

Kello 23.12

Kesätyöt päätökseen. Nyt siis viisipäivää juontajan ja selostajan töitä takana Neste Oil Rallyssa. Ralli sai upeimman mahdollisen päätöksen kun Jari-Matti Latvala ja Miikka Anttila ajoivat upean kisan jälkeen kotirallin voittoon. Oli hieno saada kuuluttaa pojat maalilavalle tuhatpäisen yleisön kannustaessa. Ja jos Jari-Matilla oli silmäkulma kosteana niin nyt kävi Heinosellekin kuin Kaj Kunnakselle konsanaan. Silmäkulma kostui juhlintaa katsellessa ja juontaessa. Onnea vielä täälläkin JM:lle ja Miikkalle ja totta kai myös WRC2:sen toisiksi ajaneille Jari Ketomaalle ja Kaj Lindströmille sekä upean debyyttirallinsa ajaneelle Teemu Suniselle. Harva voittaa muuten ensiyrittämällä MM-rallin, mutta Teemu sen teki WRC3-luokan MM-osakilpailussa Jyväskylässä. Ja onnea myös kaikille muillekin voittajille ja kaikille rallin läpipäässeille.

Nyt siis kesätyöt päätökseen ja paluu arkeen. Yksi lomaviikko vielä elokuussa kun perheen kanssa lomamatkalle, mutta muuten tässä alkaa lomat olla vietetty. Monenmoista on tehty ja paljon nautittu kesästä ja kaikesta.

Tämänpäiväiset Lopen Päivän juhlat jäivät Jyväskylän työkeikan takia nyt väliin. Mutta kuulin, että hieno tunnelma oli ollut ja illalla kotiin tultua kirkonmäessä seppeleet Yrjö Sakari Yrjö-Koskisen patsaalla kertoivat juhlallisuuksista. Hieno kotiseutu meillä ja upea Loppi-viikko taas päätökseen. Paljon oli tapahtumia ja paljon tuli nähtyä ja koettuakin.

Lopen Päivää juhlisti myös Lopen Hurja-Ero upeasti Porin Kuninkuusraveissa. Nekin jäivät siis meikäpojalta nyt väliin, mutta Toto-TV onneksi välitti kuvaa ja tunnelmia myös paikalla olleet ystävät. Eero ja Jari Nylund upeasti päätösmatkalla kirivät kuudensiksi ja se kruunasi upeasti kaksikon Kunkkariviikonlopun. Huikea juttu ja hienosti Lopen värit esillä. Onnea vielä Jari Nylundille ja Hurja-Erolle. Teistä on helppo olla ylpeä.

Nyt kello jo juoksee kovaa vauhtia. Minä en enää tänä viikonloppu viitsi juosta yhtään. Painan siis pääni oman sängyn puhtaisiin lakanoihin. Huominen jo odottaa.

 

 

Kommentit