Hurjien uutisten päivä. Pienen juksaamisenkin päivä.

Blogi, sunnuntaina 01.04.2012

Hyvää Aprillipäivää kaikille blogini lukijoille. Se ei kuitenkaan ole aprillipila, että tänään on tarkoitus taas startata myös meikäpojan ratsastuskilpailuihin. Vaahteramäellä pienemmät harjoituskilpailut tänään ja tarkoitus hieman hioa juttuja jos vaikka tässä keväällä saisi jonkun muunkin koulukisastartin vielä alle.

Nyt mukava leppoisa kotiaamu. Jos vaikka hieman nautiskelisi kahvia ja Hesaria aamutuimaan.

Hyvä päivä takana. Hevosen selkään kun pääsee niin siinä huonostakin päivästä tulee hyvä, mutta tämän päivä oli muutenkin hyvä. Mukavaa kevättouhua mm. linnunpönttöhommissa. Jos eilen rakensimme niin tänään sitten tikkaiden nokassa.

Päivällä sitten ratatreenit kouluratsastuksen parissa. Vaahteramäen Ratsastuskoululla oli jo mukavan keväistä ja myös samalla pölyistäkin. Ihan kelpo vedon teimme Homeroksen kanssa ja katse nyt sitten kevään kisoihin. Kyllä siitä voi ihan hyvä tulla ja hyvänä päivänä voimme yllättääkin.

Nyt kello jo 21.20. Ajattelin vielä läpi käydä hieman huomisen maanantain Lopen asioita. Nämä maanantait menevät aikalailla tehokkaasti tässä kotikunnalle viikosta toiseen. Siinä määrin työllistävä tämä kunnanhallituksen puheenjohtajuus on. Mutta en kyllä hetkeäkään ole katunut, että pyyntöihin vastasin kyllä ja otin kotikunnan kuntoonlaittamishaasteen vastaan osaltani. Tätä on ollut mukava tehdä ja tuloksetkin alkavat pikku hiljaa näkyä. Mutta huomenna tiukka kuntapäivä ja sen lisäksi Aamupostin isompi haastattelu tulevaisuuden linjauksista. Ja päivä sitten huipentuu valtuustokokoukseen kunnantalolla.

 

Kommentit