Huomenna lauantaina 23.4 KIITOSKAHVIT

Blogi, perjantaina 22.04.2011

. Riihimäellä eduskuntavaalien Timo´s Coffeessa klo 10-12. Tervetuloa kakkukahville ja jutustelemaan. Tavattavissa siis vaalien välissäkin.

Sitten kannattaa laittaa kalenteriin ylös myös Vanajanlinnan Vaalijuhlat la 21.5. Tilaisuus on kaikille avoin, mutta ilmoittautumiset tarvitsen sähköpostiini timo.heinonen@eduskunta.fi. Ohjelma alkaa iltapäivällä ja itse juhla sitten noin kello 18 Vanajanlinnan juhlasalissa.

Mutta nyt on niin hyvä fiilis. Eilisen illan ratsastus Klaara-neidillä oli jotain sellaista mitä olin odottanut tässä kampanjan aikana enemmän kuin mitään muuta. Ja se olikin huippuhetki kun tallin ovesta sai ensimmäinen tuoksun nenäänsä ja kun hetken päästä pääsi kiipeämään hevosen selkään. Etten sanoisi paras tunne pitkästä aikaa. Ja se kantaa vielä tänäänkin.

Tänään tarkoitus pitää kolmeen kuukauteen ensimmäinen vapaapäivä. Suuntaan Pekkalan mökille pihatöihin. Puut odottavat vielä hieman työtä ennen kevään kiivasta kasvukautta ja pihatöitä muutenkin. Ladataan siis akkuja huolella.

Joskus tuntuu, että se päivä on paras missä on vain vähän kerrottavaa. Niin tänäänkin. Aamusta ensin monta tuntia ulkona pihatöissä. Kaivo kesäkuntoon ja puut ja pensaat odottamaan kunnon kasvun alkua. Tunteja siinä menikin mukavasti. Kuuset leikkasin hieman liian myöhään, mutta toivotaan, että kestävät. Pian kasvu kuitenkin kovaa.

Mutta sitten perheen kanssa aikaa ja mummolassakin ja illalla vielä Verkatehtaalla tuore Vares-elokuva. Ihan yes leffa. Kannattaa katsoa.

Mutta huomenna aamusta Lopen torille, sitten Kiitoskahvit Riihimäen Vaalikahvilalla Timo´s Coffeessa klo 10-12 ja iltapäivällä vielä Lopelle Pääsiäismarkkinoille. Sitten Aulangolle ja vapaata vielä ja akkujen latausta.

 

Kommentit