Huoltoasemaparlamenteissä hyvin väkeä – Lopen Kokoomus tarjosi aamukahvit

Uutiset, torstaina 18.10.2012

Lopen Kokoomuksen kunnallisvaaliehdokkaat tempaisivat hieman erilaisella tavalla ennakkoäänestyksen alkaessa. Tori- ja kaupanedustapahtumat eivät saavuta läheskään kaikki kuntalaisia ja siksi Lopella otettiinkin käyttöön huoltoasemien aamuparlamentit. Kokoomus tarjosi aamukahvit Lopen Nesteellä keskiviikkona 17.10 ja tänään torstaina sitten Läyliäisten Nesteellä ja Launosten Essolla. Kahviväkeä riittikin.

– Launosten aamuparlamentti onnistui hienosti. Väkeä kävi runsaasti ja vaaleista saatiin hyvää keskustelua, kertoi kormulainen Mika Koski Launosten ”Paajasen Essolta” eli nykyiseltä ST1:ltä.

Väkeä oli myös koko aamun liikkeellä edellisenä päivänä Lopen Neste Laanolankin kahvilassa. Teija Jokelainen oli laittanut pöytään uunituoreita korvapuusteja ja tuore kahvikin maistui.

– Moni piipahti hetkeksi töihin mennessä. Se oli juuri tämän idea ja siinä moni heitti hyviä ideoita mm. työssäkäyvien lapsiperheiden näkökulmasta ja yrittäjienkin näkökulmasta, kertoi Lopen Yrittäjien puheenjohtajanakin toimiva Jarmo Laukkanen.

Kahvilla aamulla istuskelivat kokoomuksen ehdokkaista mm. Riitta Joutsi-Hänninen ja Eeva Pyhälammi. Monelle olikin mukava nähdä usein aika miehissä aamuparlamentissä myös naisehdokkaita.

– Kasvotusten on mukavin keskustella, vaikka huoltsikan kahviossa, hymyili Riitta Joutsi-Hänninen Lopen Nesteen aamukahvien jälkeen.

Läyliäisten Nesteellä Jarmo Uotilalla riitti kiirettä kun väki pysähtyi aamukahville. Hyvää keskustelua syntyi Läyliäisissäkin ja mm. Saija Grönholm ja Antti Mikkola saivat vastaille useille kyläläisille mitä erilaisempiin kysymyksiin.

– Esille nousi mm. Klaukkalan ohikulkutie. Sitä moni täällä Läyliäisissä odottaa ja toivottavasti se saadaan aikaan. Se toisi pääkaupunkiseudun jälleen paljon lähemmäksi meitä ja tekisi Lopesta entistäkin houkuttelevamman asuinpaikan, kertoi Saija Grönholm, joka itse ajaa Lopelta joka päivä töihin Kehä III:lle.

Lopen Kokoomuksen vaalitilaisuudet jatkuvat aina vaaleihin asti. Kahvila Korva palvelee päivittäin Lopen kirkonkylällä linja-autoaseman talossa ja siellä on paikalla perjantaina myös Sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko.

– Silloin kannattaa ehdottomasti tulla paikalle. Ministerimme kertoo vanhuspalvelulaista ja muutenkin sosiaali- ja terveyspuolen ajankohtaisista suurista hankkeista. Tilaisuus alkaa Kahvila Korvassa kello 16, kertoi aamukahvillakin piipahtanut Timo Heinonen.

Kommentit