Hernerokkaa Hämeenlinnan Reskalla – Eurovaalitilaisuudessa huolena Suomen talous ja Ukrainan kriisi

Uutiset, lauantaina 03.05.2014

Hämeenlinnan Kokoomuksen kunnallisjärjestö järjesti tänään lauantaina Suuren Eurovaalitapahtuman Kävelykatu Reskalla. Hämeen kansanedustajista paikalla oli Timo Heinonen ja Eurovaaliehdokkaista mukaan ehtivät Marjatta Rasi ja Jari Andersson. Mukana oli myös paikallisia kokoomuslaisia ja väkeä riitti aika-ajoin jonoksi asti.

– Kun Kokoomuksen naiset toivat soppatykkinsä paikalle niin kuhina alkoi. Neljäsataa annosta hernerokkaa meni jakoon ja soppalautasen ääressä juttukavereista ei todellakaan ollut pulaa, kertoi kansanedustaja Timo Heinonen tilaisuuden jälkeen ajaessaan Hämeenlinnasta kohti seuraavaa tilaisuutta Riihimäelle.

Hämeenlinnassa Heinonen kertoi puhuttaneen niin kotimaan taloustilanne kuin myös Ukrainan kriisin syveneminen. Montaa paikalla ollutta huolestutti myös tapahtumien vaikutukset Suomeen niin taloudellisesti kuin pahimmassa tapauksessa muutenkin.

– Kyllä muutamat kertoivat olevansa oikeasti huolissaan Venäjän kehityksestä ja toimista. Ymmärrän sen hyvin, mutta toivottavasti tilanne saadaan nyt Ukrainassa rauhoittumaan ja vakaus palautettua. Sen jälkeen on jatkettava työtä EU:n ja Venäjän välien normalisoimiseksi mahdollisimman pian, totesi Heinonen.

Myös Kokoomuksen puheenjohtajakisa oli puhuttanut kuin myös jo tulevat eduskuntavaalitkin.

– On hauska huomata miten moni on seurannut minunkin uraani täällä Hämeessä. Tänäänkin aika moni toi terveisiä erilaisista asioista ja lupasivat sitten taas olla mukana kun itsekin olen ehdokkaana, kertoi Heinonen ja sanoi kertoneensa olevan vuoden päästä jälleene eduskuntavaaleissa ehdokkaana.

– Totta kai. Intoa riittää ja nyt verkostot ovat sellaiset, että asioita on mukana viedä eteenpäin. Aika sitten näyttää mihin kaikkeen kutsu käy, hymyili Heinonen.

Hämeenlinnan Reskalta Heinosen päivä jatkuu iltapäivällä Riihimäellä Lasikaupungin Mafka & Alakosken lasinäyttelyn avajaisissa ja sen jälkeen Riihimäellä. Eurovaalikiertueella Heinonen on tämän päivän jälkeen seuraavan kerran liikeellä pääministeri Jyrki Kataisen kanssa tulevana maanantaina kun Eurovaalikaravaani jatkaa matkaansa Hämeessä.

– Itse olen maanantaina Jyrkin (Kataisen) kanssa Forssassa ja sitten jälleen Hämeenlinnassa. Jyrki on lisäksi Petri Sarvamaan kanssa Riihimäelläkin. Itse olen vielä silloin edustamassa Marsalkka Mannerheimin Metsästysmajalla majan perinteisellä kevään juhlalounaalla, paljasti Timo Heinonen.

Kommentit