Heinosen avustajaksi Anni Puntila Hämeenlinnasta!

Uutiset, tiistaina 06.08.2013

Kansanedustaja Timo Heinosen avustajana aloitti elokuun alussa maa- ja metsätaloustieteiden ylioppilas Anni Puntila, 22. Puntila on kotoisin Hämeenlinnan Hauholta ja hänellä on kokemusta laajasti puolueen järjestötoiminnasta sekä paikallis- että piiritasolla. Puntila on toiminut pitkään myös kokoomusnuorten eri tehtävissä ja Hämeen Kokoomuksen varapuheenjohtajana.

– Pidin tärkeänä, että avustajani tuntee hyvin Kanta- ja Päijät-Hämeen asiat. Anni vahvistaa tiimiämme hyvin laajalla osaamisella ja tietotaidolla. Hän toimi jo viime eduskuntavaalien alla kampanjani johtoryhmässä, joten oli luontevaa aloittaa työ myös eduskunnassa hänen kanssaan.

Koko viime eduskuntakauden ja nyt keväällä Heinosen avustajana toiminut Tiina Seppälä jatkaa opintojaan maa ja metsätaloustieteellisessä tiedekunnassa.

– Pidän tärkeänä, että opinnot viedään aina loppuun asti. Maisterivaihe on nyt niin vaativa, että Tiina tekee sen täysipäiväisenä opiskelijana. Tiina jatkaa kuitenkin mukana tiimissämme jatkossakin, kertoi Heinonen.

Kommentit