Heinonen toivottaa onnea ”Takarivintaaveille”, mutta ei vielä kerro omaa ratkaisuaan – Henna Virkkunen ja Sampsa Kataja ehdolle kokoomuksen johtoon

Uutiset, keskiviikkona 12.03.2008

Kansanedustaja, filosofian lisensiaatti Henna Virkkunen ja kansanedustaja, varatuomari Sampsa Kataja asettuivat tänään ehdolle Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Puheenjohtajisto valitaan kesäkuussa Tampereella.

– Kokoomusjohto ja kokoomuksen ministerit tarvitsevat kaiken mahdollisen tuen, mutta myös aitoa sparrausta. Rakentavan keskustelun kautta syntyy yhtenäinen kokoomus ja yhtenäinen Suomi, Kataja perusteli ehdokkuuttaan.

Henna Virkkunen on ensimmäisen kauden kansanedustaja, Jyväskylän kaupunginvaltuuston puheenjohtaja sekä Kokoomuksen Naisten Liiton puheenjohtaja. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Kokoomuksen puoluevaltuuston varapuheenjohtajana, Keski-Suomen Kokoomuksen puheenjohtajana ja Kokoomuksen puoluehallituksen jäsenenä.

Varatuomari, asianajaja Sampsa Kataja on Kokoomuksen ensimmäisen kauden kansanedustaja Satakunnasta. Hän on Satakunnan kokoomuksen puheenjohtaja, Kansallisen kokoomuksen puoluehallituksen sekä kokoomuksen eduskuntaryhmänsä työvaliokunnan jäsen. Kataja on Porin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja.

– Sekä Henna (Virkkunen) että Sampsa (Kataja) on erittäin hyvä ehdokas puolueemme johtoon. Lämpimästi toivotan onnea hyville ystävilleni. Kumpikin heistä kuuluu Orpon Petterin ja minun kanssa nelikkoon ”Takarivin taavit” ja ensimmäinen yhteinen vuosi on osoittanut, että heitä on helppo tukea tehtävään kuin tehtävään, totesi kansanedustaja Timo Heinonen.

Omaan ehdokkuuteensa Heinonen ei vielä halunnut ottaa kantaa.

– Pyyntöjä ja toiveita on tullut useammalta taholta niin Hämeestä kuin muualtakin. Myös nuoret ovat olleet aktiivisesti liikkeellä. Mutta palataan aiheeseen ajallaan, totesi Heinonen.

Kommentit