Heinolassa jyrää.

Blogi, lauantaina 01.09.2012

Hyvää huomenta siis Suomen Heinolasta. Kohta starttaa tämän päivän Enduron MM-sarjan osakilpailu ja hieno joukko suomalaiskuskeja mukana kaikissa luokissa. Toivotaan myös hyvää päivää ja menestystä, kun eilen erityisesti Eero Remeksellä oli vaikeaa ylipitkän hypyn seurauksena hajonneen pyöränsä kanssa. Tänään Eero ei kisaan pääse starttaamaan kun eilisilta ja tämä päivä samaa osakilpailua, mutta huomenna sitten sunnuntaina Eerokin tositoimissa. Tänään kuitenkin muut suomalaiset Juha Salmisen ja Marko Tarkkalan johdolla taistelemassa kotiyleisön edessä ja mehän kannustamme.

Heinolaan siis kannattaa tänäänkin suunnistaa. Motocrossradalla kaksi eri maastokoetta eli paras paikka katsella ja nauttia mantsasta.

Heinolan MM-enduron ensimmäinen päivä takana. Matti Seistolalle makea voitto vaihtui loppumetreillä kakkostilaan E1-luokassa ja myös Marko Tarkkala piti loistavaa vauhtia E3:ssa. Mutta Maken kohtaloksi tänään välikatsastus ja sieltä tullut minuutin aikasakko. Se pudotti Maken kakkostilalta ehkä kahdeksanneksi tai jotain. Mutta tuttua hienoa Makea jälleen tänään näimme ja huomenna kun olen jakamassa palkintoja niin uskon vahvasti, että saan hyvän ystäväni kaulaan laittaa MM-mitalin Heinolasta.

Huomenna kilpailu jatkuu ja jaossa uudet MM-pisteet.

Kommentit