Heinolan Markkinoilla paljon väkeä

Uutiset, perjantaina 02.02.2007

Heinolan kaupungin helmikuun kuukausimarkkinat keräsivät hyvän vastaanoton. Mukana markkinoilla oli lähes kaikki suuren suomalaiset puolueetkin omine telttoineen ja torilla alkoi olla jo hyvää vaalitunnelmaa. Suurimman huomion torilla keräsi Kokoomuksen Kahvila Korva ja kiinnostusta herättivät myös keskustan ja SDP:n pisteet.

Hämeen kokoomuslaisista kansanedustajaehdokkaista paikalla oli isäntänä heinolalainen Timo Ihamäki ja Merja Vahter sekä Timo Heinonen. Toriväen seurassa kokoomusehdokkailla olikin vientiä ja juteltavaa riitti laidasta laitaan.

– Erittäin hyvä toripäivä. Väenmäärä yllätti minut täydellisesti. Heti aamu kymmenestä lähtien torilla oli väkeä oikeastaan melkein tungokseen asti ja sitä riitti aina iltapäivää asti todella hyvin, kiitteli Timo Heinonen ja totesi:

– Kahvila Korva teemamme vetää hyvin väkeä. Kuppikahvia ja rentoa jutustelua. Se toimii. Tänäänkin keskusteluissa esille nousivat niin senioriväestön asiat, terveydenhuollon haasteet, kouluasiat ja lasten liikunta ja verotuskin, listasi Heinonen päivän aiheita ja enemmän kuin tyytyväinen päivän antiin.

– Kiitokset Heinola kokoomuksen aktiiveille päivän järjestelyistä. Vuoroin vieraissa. Ihamäen Timo on luvannut piipahtaa vastavierailulla myös meidän vaalitoimistossa Riihimäellä Hämeenkatu 38:ssa vielä ennen vaaleja. Yhteispeli toimii.

Kahvila Korva kiertue jatkuu aina maalisvaaleihin asti. Moneen hämäläiseen kuntaan avataan ennen vaaleja pysyviäkin kahviloita ja niiden lisäksi Torikahvila Korvatkin saavat jatkoa.

Kommentit