Heidi Ekholm-Talas matkalla Helsingin valtuustoon – Timo Heinonen uskoo matkan jatkuvan aina eduskuntaan asti

Uutiset, keskiviikkona 03.09.2008

Helsinkiläinen yrittäjä Heidi Ekholm-Talas tähyää syksyn kunnallisvaaleissa Helsingin kaupunginvaltuustoon. Oman yrityksensä BSG Marketing Oy:n pyörittämisen ja toimistusjohtajuuden lisäksi Ekholm-Talas on toiminut pitkään aktiviisesti myös Helsingin Yrittäjä-toiminnassa Nuorkauppakamarissa. Viime vuonna vahva työ sai tunnustusta kun Ekholm-Talas valittiin Helsingin Nuoreksi yrittäjäksi.

Kansanedustaja Timo Heinonen on mukana tukemassa ja auttamassa Heidi Ekholm-Talasta kampanjassa ja Heinonen uskookin Päivän Tukija -palstalla Ekholm-Talaksen olevan matkalla jopa eduskuntaan.

– Olen tutustunut Heidiin työni kautta olen vakuuttunut, että hänestä saamme Helsinkiin vahvan toimijan joka on rohkea ja uudistava. Heidissä yhdistyy minusta loistavalla tavalla päättäväisyys ja johtajuuskin, mutta myös keskustelun taito ja halu etsiä luovia ratkaisuja. Vankka kokemus yrittäjyydestä ja vahva osaaminen tekemisestä ei voi olla pahaksi Helsingin valtuustossakaan. Ja en usko, että olen väärässä, jos totean, että jatkoa seuraa. Heidin paikka on eduskunnassa, kirjoittaa Timo Heinonen.

Päivän Tukija -palstalla Heidi Ekholm-Talaksen kotisivuilla joka päivä uusi tukija kertoo syynsä miksi valinta on Ekholm-Talas ja myös vastauksen siihen mitä muuttaisi Helsingissä.

– Minulle itselleni Helsinki on ollut aina kauppapaikka ja paikka kulttuurille ja tapahtumille. Nykyisin myös työpaikka ja sen kautta viikolla myös osittain kotikaupunki. Itse toivon, että Helsinki ottaa vahvan vetovastuun maamme tulevaisuudesta ja eurooppalaisuudesta. Se vaatii uudenlaista tapaa tehdä – katsoa kauas ja nähdä lähelle. Tarvitsemme kokeneiden ja osaavien poliitikkojen rinnalle tulevaisuuden tekijöitä joille yrittäjyys, yliopisto ja vahva kulttuuritarjonta on tärkeitä. Näitä kun Helsinki vaalii niin koko maamme menestyy.

– Liikenneratkaisuissa toivon itse Helsingin ja koko pääkaupunkiseudun katsovan myös pitkälle tulevaisuuteen. Se vaatii toimia kasvusuuntiin ja järkevää yhteistyötä maapolitiikassa.

Päivän tukijaan voi tutustua joka päivä Heidi Ekholm-Talaksen kotisivuilla

Kommentit