Hausjärven Kokoomuksen Talviriehassa kivasti väkeä – Keväinen talvipäivä suosi hauskanpitoa

Uutiset, maanantaina 21.03.2011

Hausjärven Kokoomus ja kansanedustaja Timo Heinonen järjestivät sunnuntaina 20. maaliskuuta jo perinteeksi muodostuneen Talvipäivän. Tällä kertaa tapahtumapaikaksi oli valittu Hausjärven kirkonkylän vanha kunnan ja seurakunnan sorakuoppa ja mäet olivatkin hienossa kunnossa.

– Hauska tapahtuma. Pulkkien tuunauskisassa nähtii aikamoisia virityksiä ja mäessäkin meno oli hurjaa, nauroi Timo Heinonen.

Hausjärven kokoomuslaiset olivat laittaneet paikalle pystyyn myös nuotiopaikan. Nuotion äärellä juttuluisti ja herkuttelijoille oli tarjolla tikkupullaa, makkaraa ja nokipannukahvia.

– Kyllähän siinä monenlaisia juttua tuli läpikäytyä. Eilen aika isossa roolissa oli vahva arvokeskustelu ja sellaista olenkin itse maahamme peräänkuuluttanut. Eilen siitä saimme hyvää kokemusta. Kyllä suomalaista perinnettäkin pitää vaalia eikä kaikkea kuopata suvaitsevaisuuden nimissä, totesi Timo Heinonen.

Talvitapahtuma keräsi mäkeen niin lapsia kuin aikuisiakin ja suosiosta päätellen tapahtuma saanee jatkoa tulevaisuudessakin.

– Viime vuonna itseasiassa samaisessa tapahtumassa Oitin montulla Hausjärven Kokoomus teki päätöksen asettua tukemaan minua nyt edessä olevissa eduskuntavaaleissa. Se oli tärkeä tuki ja auttaa kampanjaamme eteenpäin. Alueemme kaikki kolme kokoomusyhdistystä Riihimäen kokoomus, Hausjärven kokoomus ja Lopen kokoomus ovat tehneet yhteisen päätöksen olla takanani kevään vaaleissa, kertoi Timo Heinonen tyytyväisenä.

Kommentit