Hämeenlinnan Kuukausimarkkinoilla hellettä – sirppi ei sopinut minulle edes käteen.

Blogi, tiistaina 05.08.2014

Tämä lomapäivä meni aamusta Hämeenlinnan Kuukausimarkkinoilla. Kuukausi siis jälleen mennyt hetkessä ja helteessä ja tänään jälleen kuukauden ensimmäisenä tiistaina oli markkinapäivän aikana. Hämeenlinnan torilla oli hyvin väkeä ja paljon tuttujakin vaikka kesällä myös kauempaakin tulleita matkailijoita. Mutta hauska oli huomata, että naama on tullut tutuksi aika monelle muuallakin päin Suomea asuvalle ja tänäänkin juttukavereita riitti melkein ympäri koko Suomenmaan. Kokoomuksella ei tällä kertaa ollut markkinoilla omaa telttaa, mutta Kahvila Jussissa ja markkinatunnelmmissa juttuseuraa riitti. Tällä kertaa mainostin viisiittiäni vain täällä blogissani ja Facebookissani ja täytyy kyllä todeta, että tämä toimii. Mukava, että väki seuraa ja lukee näitä ja vaikka näin kesällä hieman rauhallisempaa aikaa täällä netissäkin on niin viidensadan lukijan raja lähes päivittäin on arkena rikkoutunut. Yli tuhannen päiviin mennään toivottavasti kevään jälkeen jälleen syksymmällä kun helle helpottaa. Kuka sitä nyt netissä näillä säillä roikkuisi 🙂

Piipahdin vielä poislähtiessäni Perussuomalaistenkin teltalla ja sielläkin hymyä riitti. Politiikka on yhteispeliä ja parhaat tulokset tehdään yhdessä ylipuoluerajojen. Niin se vaan tässäkin hommassa menee. Kiitokset siis vielä kollegalleni Anne Louhelaiselle ja Lululle ja kumppaneille juttuhetkestä. 

Kotona sitten odotti viikate hommat. Ei näytä sirppi sopivan minulla käteenkään. Vajaan vartin työn jälkeen sääressä ammottova vekki ja tikkaukseenhan Heinosta vietiin. No onneksi vain pari tikkiä ja kyllä se siitä kai mätäkuunkin aikaan paranee. Kaikkea sitä sattuu ja tapahtuu.

Huomenna sitten hieman erilaisempi päivä ministerin kanssa. Palataan siihen vierailuun ehkä vasta päivän jälkeen. Katsotaan voiko kirjoittaa. Salamyhkäistä siis tai kaverillista ja siksi ei automaattisesti julkista. Ymmärrätte varmasti siviiliajankin niin ministerille kuin kansanedustajallekin. Ja ystävyydenkin.

 

Kommentit