Hämeen Politiikan Värisuoran kansanedustajien Abi-kiertue starttasi

Uutiset, keskiviikkona 08.10.2014

Hämeen alueen kansanedustajien Timo Heinosen (kok.), Tarja Filatovin (sd.) ja Aino-Kaisa Pekosen (vas.) lukioihin suunnattu Abi-kiertue käynnistyi lokakuun ensimmäisenä maanantaina. Riihimäen lukion auditorioon oli kerääntynyt suuri joukko oppilaitoksen abiturientteja kuulemaan ja keskustelemaan alueen sekä valtakunnan asioista yhdessä kansanedustajien kanssa.

-Oli mukava huomata kuinka innokas ja aktiivinen porukka oli saapunut meitä kansanedustajia tenttaamaan, Timo Heinonen kertoo. Hienoa, että nuoria kiinnostavat yhteiset asiat, hän jatkaa.

Lukiovierailut järjestetään kyselytuntia mukaillen, niin että mahdollisimman paljon vierailun sisällöstä on nuorille tärkeitä asioita. Kansanedustajilla on tarkoituksena kiertää useampia Hämeen lukioita.

-Muutamaan lukioon olemme olleet jo yhteydessä ja tarkoitus on niissä vierailla vielä tämän syksyn aikana, Heinonen paljastaa.

-Jos joku lukio haluaa mukaan, niin olkaa yhteydessä. Tulemme Aino-Kaisan ja Tarjan kanssa mielellämme, Heinonen kertoo.

Sama kolmikko järjestää myös Politiikan Värisuora-kiertuetta Hämeen eri kunnissa. Nämä tilaisuudet ovat avoimia kaikille ja ne järjestetään paikallisissa kahviloissa.

Kommentit