Eurovaalikiertuetta Hämeessä Henna Virkkusen tiimin kanssa ja Lasinmestareita Iittalassa

Blogi, lauantaina 18.05.2019

Eurovaalien kampanjat käyvät kuumimmillaan ja tuoreimmat gallupit enteilevät, että suurin Europuolue Suomessa on Kokoomus tai Perussuomalaiset. PS on kovassa nosteessa ja voi hyvin käydä niinkin, että he saavat kolme MEP:iä ja muut joutuvat tyytymään kahteen ja osa yhteenkin. On myös mahdollista, että osa menettää myös vaaleissa sen ainokaisensakin.

Meillä ehdokasjoukko tekee erinomaisen hyvää työtä. Tuntuma on sellainen, että kärki on Henna Virkkunen ja Sirpa Pietikäinen, mutta siitä kolmannesta paikasta käydäänkin sitten tiukkaa kisaa Aura Sallan, Petri Sarvamaan, Kimmo Sasin, Eija-Riitta Korholan ja ehkä vielä jonkun muunkin ehdokkaamme kesken. Tiukka kisa enteilee hyvää tulosta ja sisäinen reilukisa nousua yhteisellä äänipotilla eurovaalien suurimmaksi puolueeksi.

Hennan kampanja on ollut iso ja näkyvä ja myös tehty työ Europarlamentissä on pantu monessa merkille. Myös Sirpan kampanja on näkynyt hyvin ja pitkä kokemus niin eduskunnasta kuin EU:stakin on tehnyt Sirpasta eurovaalien kestomenestyjän. Eurovaalien googlatuin ja myös somessa ehkä näkyvin ehdokas on Aura Salla ja Auran vahva kokemus niin komissaari Jyrki Kataisen avustajana kuin komission puheenjohtaja Jean-Claude Junckerin esikunnassa on tehnyt Aurasta yhden ehdottomasti vahvimmista haastajista ja myös osaavimman. Auraa on myös verrattu EU-osaajana Alexander Stubbiin ja kyllä hänestä huokuukin vahva EU-osaaminen ja vahva kokemus. Oikeastaan itse toivon, että saisimme tällaisen nuoren, taitavan ja osaavan tähden mukaan Europarlamentiin.

Ehdokasjoukkomme on muutenkin erinomaisen hyvä. Jos kokemusta ja vaikutusvaltaa arvostaa niin silloin ehdottomasti kannattaa pohtia äänen antamista Kimmo Sasille. Ja nuoruuden osaamista ja intoa tarjoaa Auran tapaan myös Tuomas Tikkanen. Ja vahvaa ulko- ja turvallisuuspolitiikan osaamista taasen Hans Adolf Ehrnrooth. Ja paluuta parlamentiin nyt syövästä parannuttuaan tekevä Eija-Riitta Korhola on jälleen täydessä iskussa ja yksi kokeneimpia ehdokkaita kaikista puolueista eurovaaleissa.

Jos näistä ei löydy sinulle sopivaa niin kannattaa kurkata muut ehdokkaamme vielä sivuiltamme www.kokoomus.fi ja mielelläni myös kerron muistakin ehdokkaistamme lisää jos kysyttävää mieleen tulee. Minun ääneni tälläkin kertaa saa siis Henna – ystäväni vuosien takaa jonka osaaminen on omaaluokkaansa.

Tänään kampanjoimme Riihimäellä PopUp-tapahtumassa Henna Virkkusen tiimin ja Riihimäen kokoomuslaisten kanssa. Hämeen Hennan Ilvesleipiä jakoon ja monta mukavaa keskustelua Euroopasta, EU:sta ja myös muutamia vielä eduskuntavaaleistakin ja myös menossa olevista hallitusneuvotteluistakin. Niihin varmaan palaan viimeistään maanantaina jälleen.

Riihimäeltä sitten matka jatkui Hämeenlinnan torille. Siellä oli liikkeellä mm. Sirpa Pietikäisen kampanjaväkeä ja Tulevaisuustorilla muutenkin paljon ihmisiä. Upea sää meitä suosi ja mikäs siellä oli mehua ja munkkeja tarjoillessa väellä olla. Mukava ja onnistunut tapahtuma sielläkin.

Hämeenlinnan torilta vielä suuntasin sitten Iittalan lasimäelle. 21. kerta siellä kisattiin tänään lasinpuhaltamisen maailmanmestaruudesta ja paljon oli väkeä liikkeellä sielläkin ja hieno tapahtuma.

Lasinpuhalluksen maailmanmestari on Jozsef Nagy ja MM-hopeaa puhalsi Jozsef Ujfalusi ja pronssia Riihimäen Kari Alakoski. Onnea kärkikolmikko ja ennen muuta ystävämme Kari!

Hieno tapahtuma ja oli hieno saada olla myös paikalla kisaa seuraamassa. Lasiosaaminen voi ja elää hyvin Suomessa.

Kommentit