Erilainen kokoomuslainen nuortenilta Riihimäellä – Bodrum Kebabissa kokoontui joukko yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneita nuoria

Uutiset, keskiviikkona 08.06.2011

Kansanedustaja Timo Heinonen kutsui kesäkuun alkajaisiksi yhteen eduskuntavaalikampanjassaan vaikuttaneita nuoria. Facebook-kutsuna levinnyt tapahtuma keräsikin Riihimäen Bodrum Kebabiin pitkän pöydällisen nuoria ja keskustelu oli vilkasta. Tilaisuudessa kokoomusnuorten toiminnasta kertoivat mm. Anni Puntila, Ilkka Sasi ja Antti Kökkö.

– Tämän illan idea tuli näiltä nuorilta itseltään. Valtaosa ei ollut ennen minun kampanjaani ollut mukana politiikassa tai muussakaan tällaisessa vastaavassa ja nyt kevät herätti kiinnostuksen. Ilta onnistui ainakin minusta erinomaisen kivasti, kertoi Timo Heinonen.

Nuorten illassa käytiin läpi nuorten vaikuttamismahdollisuuksia niin politiikassa kuin esimerkiksi nuorisovaltuusto- ja lukiolaisten liitonkin toiminnassa. Heinonen kertoikin kannustaneensa nuoria mukaan tavalla tai toisella.

– Tätä juttua voi tehdä ja harrastaa juuri niin kuin haluaa. Ja mielelläni minä näitä nuoria mukaan autan, totesi Heinonen.

Illan tarjoiluista vastasi Putki-Valtti Oy ja Tero Saarinen. Maan parhaat kebabit nuorille kokkasi Bodrum Kebabia Riihimäellä jo yli 20 vuotta pyörittänyt Sükru Özgün.

– Sovimme jo jatkoakin tällaisille tilaisuuksille. Katsotaan syksyllä taas jotain uutta ja aina varmasti mukaan tulee uusiakin innokkaita nuoria. Pidetään tätä sellaisena matalana tienä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen, hymyili Timo Heinonen.

Kommentit