”Ei elämä ole täynnä vuosia, vaan vuodet ovat täynnä elämää”

Blogi, tiistaina 15.02.2022

”Ei elämä ole täynnä vuosia, vaan vuodet ovat täynnä elämää”

Näin muistan oman isäni todenneen, kun hän aikanaan täytti 50 vuotta. Se jäi mieleen ja olen ajatellut isäni lailla. Ja mä elän vieläkin.

Lämmin kiitos siis teille kaikille sadoista ja sadoista syntymäpäiväonnitteluista tänään. Syntymähetkestäni on jo niin pitkä aika ja olin vielä silloin niin kovin pikkuinenkin, että siitä en muista juuri mitään, mutta teidän onnentoivotukset muistan ja kannan matkassani alkavan uudenkin vuoteni – ne auttavat eteenpäin.

Syntymäpäiviä ei tällä kertaa päästä juhlistamaan, mutta katsotaan taas joskus. Tänään keitin syntymäpäiväkahvit yksin aamuvarhaisella ja päivä mennyt ns. töiden parissa. Monenlaista tähänkin talvipäivään mahtunut.

….

Kello 21.11 ja kämpillä. Lämmin kiitos onnitteluista. Niiden määrä vetää kyllä hämmästyksestä ymmyrkäiseksi. Kiitos ja kiitos.

Mutta töissä tämäkin päivä meni. Ensin valiokunnat ja työhaastattelujen eteenpäin vientiä ja sitten täysistunto mm. sote-uudistuksen korjausten parissa ja illalla vielä pitkä Oma Hämeen aluevaaltuston työpaja ja sen perään oman ryhmän ryhmäkokous. Sellaiset syntymäpäivät.

Kuka vielä laulaa, että ”Oi, kunpa oisin saanut olla mukana”

Kommentit